דרוש מידע חידוש ת"ז

• פותח הנושא קח
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע מה אני יכולה לעשות שנאבד לי הת"ז ואני צריכה חדש דחוף בשביל כמה דברים...
והתור הראשון לחידוש רק בעוד 4 חודשיים!

• הוסף לסימניות
מצב קשה...
יש רעיון נועז שלא אוכל לציין אותו כאן.
אפשר במייל:
mbmb70312
שטרודל גימייל וכו'.

• הוסף לסימניות
פעם שדרן אחד פרסם שהתורים במשרד הפנים הולכים בצורה כזו: כל בוקר משחררים מספר מסוים של תורים,
ומי שתופס אותם יכול לקבל תור קרוב מאוד.
זאת אומרת להזמין תור או לפני שעת הפתיחה או ממש בשעת הפתיחה עצמה (לא זוכר כרגע)
לא בדקתי את זה, אבל שווה בדיקה, תעדכנו אם עזר.
(תנסו בשבע ובשמונה בבוקר).

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה אני יכולה לעשות שנאבד לי הת"ז ואני צריכה חדש דחוף בשביל כמה דברים...
והתור הראשון לחידוש רק בעוד 4 חודשיים!

פעם שדרן אחד פרסם שהתורים במשרד הפנים הולכים בצורה כזו: כל בוקר משחררים מספר מסוים של תורים,
ומי שתופס אותם יכול לקבל תור קרוב מאוד.
זאת אומרת להזמין תור או לפני שעת הפתיחה או ממש בשעת הפתיחה עצמה (לא זוכר כרגע)
לא בדקתי את זה, אבל שווה בדיקה, תעדכנו אם עזר.
(תנסו בשבע ובשמונה בבוקר).
כך עשיתי והצלחתי לקבל תור בפתח תקווה
צריך ראש גדול ולבדוק בכמה מקומות לא רק בעיר שלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה