מה השאלה מה זה ועוד שתי שקל שאצל המוכר צריכים לחשבן מינוס שתי שקל שאצל המוכר =25 מחיר עלות הפיצהטוב עד ש @מוזניקית תואיל להחכים אותנו בתשובה קבלו חידה מחרפנת:
שלוש אנשים כשלכל אחד 10 שקלים הלכו לקנות פיצה.
הפיצה עלתה 25, המוכר נדרש להחזיר 5 שקל עודף. הוא החזיר לכל אחד 1 ש"ח, ושני שקלים לא היה איך לחלק אז הם אמרו לו שישאיר את 2 השקלים אצלו במתנה.
עכשיו כל אחד שילם בעצם 9 ש"ח. 9 כפול 3 זה 27, ועוד 2 שקל שאצל המוכר = 29.
לאן נעלם עוד שקל?????????????
יאללה בוא נוראה אתכם. ו @טעים ועסיסי בלי גמיני!
מי שמדברחידה:
אם פתחתם אתם משועממים......
בדיוק מה שהתכוונתי.מה השאלה מה זה ועוד שתי שקל שאצל המוכר צריכים לחשבן מינוס שתי שקל שאצל המוכר =25 מחיר עלות הפיצה
גילית כרגע את אמריקה ורוסיה ביחד.חידה:
טוב אני מיואשת מלהבין אתכם אני בקושי הצלחתי לכתוב את החידה...בדיוק מה שהתכוונתי.
25 שקל לפיצה ושני שקל לטיפ.
כן, אבל מה שמטעה כאן כי היא כותבת ועוד שתי שקל שאצל המוכר במקום פחות שתי שקל שאצל המוכרבדיוק מה שהתכוונתי.
25 שקל לפיצה ושני שקל לטיפ.
ומי היה מאמין שאני אנסה לפתור אותה...מי היה מאמין שיום יבוא ואני אכתוב חידה חשבונית???????????
'אויב מ'קען נישט נעמט זיך נישט אונטער...'טוב א
טוב אני מיואשת מלהבין אתכם אני בקושי הצלחתי לכתוב את החידה...
מי היה מאמין שיום יבוא ואני אכתוב חידה חשבונית???????????
אפילו לא אחזתי שכתבתי את זה.כן, אבל מה שמטעה כאן כי היא כותבת ועוד שתי שקל שאצל המוכר במקום פחות שתי שקל שאצל המוכר
נראה לי שהמורות לחשבון לשעבר שלנו יושבות ומתמוגגות בביתן, גדושות בנחת.ומי היה מאמין שאני אנסה לפתור אותה...
אל תיטול על עצמך משימה שאינך מסוגל לעמוד בה, טוב זה לא מגיע לקרסוליים מאידיש (ביטוי עממי מלווה במנגינה לעגנית)אפילו לא אחזתי שכתבתי את זה.
נראה לי שהמורות לחשבון לשעבר שלנו יושבות ומתמוגגות בביתן, גדושות בנחת.
ויש לומר לא ממש הבנו....... אם אפשר תרגום
לא בדיוק חשבוני , חשבוני צריך להיות בדיוקטוב א
טוב אני מיואשת מלהבין אתכם אני בקושי הצלחתי לכתוב את החידה...
מי היה מאמין שיום יבוא ואני אכתוב חידה חשבונית???????????
מכל משפטים המטומטמים ששמעתי בחיי המשפט הזה לוקח ראשוןאל תיטול על עצמך משימה שאינך מסוגל לעמוד בה, טוב זה לא מגיע לקרסוליים מאידיש (ביטוי עממי מלווה במנגינה לעגנית)
נוראי...חידה:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים