חידה חידות מחוץ לקופסה

• הוסף לסימניות
הנה חידה מס' 3
אני כלי נגינה, אבל אין לי מיתרים או פעמונים. אני יכול להיות מאוד רועש, אבל אני לא עושה רעש בעצמי. מי אני?
תופים, הם בלי מיתרים או פעמונים, ואינם עושים רעש בעצמם אא''כ מישהו מה עליהם.

• הוסף לסימניות
חידה ידועה אבל אם זה עוזר...
אתה זקוק לליטר מים ויש לך רק כד של 5 ליטר ושל 7 ליטר איך תצליח למדוד ליטר אחד בדיוק?

• הוסף לסימניות
אתה זקוק לליטר מים ויש לך רק כד של 5 ליטר ושל 7 ליטר איך תצליח למדוד ליטר אחד בדיוק?
ממלא את הכד של ה5 ומעביר ל7. ממלא שוב את הכד של ה5 ומעביר 2 ליטר ל7. נרוקן את ה7 וב5 יש 3 ליטר, נעביר אותם ל7 נמלא שוב את ה5 ונעביר 4 ליטר ל7. כך נקבל ליטר אחד בכד של ה5

• הוסף לסימניות
חידה:
יש מרוץ מכוניות בין שני אנשים והמנצח הוא מי שיגיע שני
איך ישחקו השחקנים במשחק למרות זאת?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חידה:
אדם אחד בדרך לכיכר השבת, נותרו לו שתי דקות הגעה.
הוא יודע שברגע שהוא יגיע לכיכר השבת- הוא ימות.
בכל אופן הוא לא נוסע עליו נשק או כל כלי הרג אחר.
כיצד הוא יודע זאת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה