חידה חידות מכל הסוגים!!!

1. אני נעלם כשאתה אומר את שמי. מה אני?​

2. אני גדל במקום אחד, נע אך ורק אם משהו מזיז אותי. מה אני?​

3. יש לי עיניים אבל אני לא רואה, יש לי אוזניים אבל אני לא שומע. מה אני?​

4. אני תמיד רץ, אבל לעולם לא מתעייף. מה אני?(בערך)

5. יש לי יהלומים אבל אני לא עשיר. מה אני?​

6. אני בא בלי שיקראו לי ולפעמים אני נעלם בלי להודיע. מה אני?​

7. אני לא חי אבל יש לי חמישה אצבעות. מה אני?​

1. אני לא חי אבל יש לי חמישה אצבעות. מה אני?​

2. אני יכול לעוף בלי כנפיים, לבכות בלי עיניים. מה אני?​

3. אני תמיד מתחת לאף שלך, אבל אף פעם לא רואה אותי. מה אני?​

4. אני עף באוויר, אבל אין לי כנפיים. מה אני?​

5. אני נעלם כשאתה זקוק לי הכי הרבה, וחוזר כשאתה הכי פחות מצפה. מה אני?​

עגיל

בובה...
לא ולא
מתוכחת?
אני הבאתי את החידה ;)
לא
שפתיים ומה שמעליהם...
יפה
סוף סוף משהו נכון
שלושה מטוסים עשו תחרות ואף אחד לא עקף את השני, בכל זאת משהו ניצח. מי?
השני

מה לא הגיוני?
אני 25 דקות לא על האשכול וכבר נגמרות החידות..
חחחחח
לא הגיוני
יש כאן
כל הזמן חידות
  1. אני נעלם כשאתה זקוק לי הכי הרבה, וחוזר כשאתה הכי פחות מצפה. מה אני?​

זכרון??
אותו רעיון אבל לא

יש חידות שלא פתרו שהם לא שלי/שיביאו חידות חדשות ???????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה