אוי סליחהמסכימה.
אני פשוט מגינה על התשובה שלי לחידת החצי קוטר, שעומדת בקריטריונים.
הבהרה של שקט בתו (5)
גילוי נאות - גם אני נתקלת לעיתים בפתרונות שלא הבנתי,אוי סליחה
לא התכוונתי שבקשת ההסבר תישמע כטענה
זה היה נטו כדי להשתפשף בעצמי ולהבין יותר איך הדברים עובדים כאן.
זהזה כמובןהס ברה
תחתיתעוד אחת :
מכוסה בתערובת ? כן ! (5) (ש)
נא לכתוב פתרון עם הסבר
זהזה כמובן
(ההגדרות שלי פשוטות למדי ולא מתוחכמות, אני לא מוטי...)
גילוי נאות - גם אני נתקלת לעיתים בפתרונות שלא הבנתי,
ולא תמיד יש לי אומץ לבקש הסבר
תמשיכי לשאול כדי שתדעי![]()
רוצה חידות בערבית?@moti!a צַבַּאחֶ (א)לְחֵ’יר!
חצי חינם10- חי ברשת (4,3)(מ)
דברי הבל7- בן אדם : " שטויות " (3,4)
רע - צף1- לא טוב שהוא לא טובע בעבודות הבניין (3)(ש)
מכה3- צנועה בעיר (3)
רע צף1- לא טוב שהוא לא טובע בעבודות הבניין (3)(ש)
אל-רום2- אין קץ בקיבוץ (5)(מ)
מכה3- צנועה בעיר (3)
רמת גן8- דרגה לא גבוהה במרכז (2,3)
בבקשה שמישהו יפתור את זה כבר!5- צורה לדג שהוא חיפושית (4,3)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים