בשונה מביידן, לי יש עוד דברים שמעסיקים לי את הראש.התביידנתם?מילה נרדפת למי שקצת מתחיל לשכוח... זה כבר כמה פעמים היה באשכול. תמיד זה שרלוט.
ברור.בשונה מביידן, לי יש עוד דברים שמעסיקים לי את הראש.
מ פיות8. בסלון ארבעים אוכלים (5)
ס-למון11. סמך על הלמון למאכל (5)
סלמון2. שמים בתוכו את חצי הרימון למאכל (5)
סלמון11. סמך על הלמון למאכל (5)
כמה אותיות?16. מה הבחירה שלכם (4/5/6)?...
מוש-ט1. חצי מושלם לפני התשיעי במים (4)
התביידנתם?מילה נרדפת למי שקצת מתחיל לשכוח... זה כבר כמה פעמים היה באשכול. תמיד זה שרלוט.
מושט4. היה במים בראש שמוט (4)
סלמון5. סמן לו במים (5)
קרפיון12. רק פניו נראו מתחת למים (6)
מו-שט7. הפרה דיברה עם הנוסע בספינה שבמים (4)
מו-ש-ט10. שן במקל שנעוץ במים (4)
קר-פיון3. לא חם בקצה שבתוך המים (6)
ק ר-פי-ון6. אוכל מאה כפל בשמחה (6)
מ ושט13. ארבעים ליד הקנה שבים (4)
ק רפיון9. קוף בחולשה בגלל מאכל (6)
קר פיון15. הדג הוגש, רק הפוך, לפני החייל (6)
סל-מ-ון8. בסלון ארבעים אוכלים (5)
ק ר פיון אם כבר אז כבר6. אוכל מאה כפל בשמחה (6)
ס - למו - ן14. ברח הפוך וקיבל הלם בתוך המים (5)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים