לא נעים שאומרים לי את זה דוגרי..זהו, זו כבר התמכרות. הא?![]()
חששתי שזה יישמע משהו אישי,לא נעים שאומרים לי את זה דוגרי..![]()
היום יש מקבץ?
כחול שהוא ממש טעים לו (4,3)
www.prog.co.il
ערב לחכו.כחול שהוא ממש טעים לו
נראה לך שאני זוכר את מאות (אולי אלפי) ההגדרות שהגדרת כאןהגדרתי אותה למעלה
הגדרה מספר 4
תשתדלו להיות מקוריים
![]()
חידות הגיון - חיה בהגיון :)
היי :) לאלה שבבידוד או שסגורים בבית ורוצים קצת תעסוקה למח ולנפש בהצלחה !www.prog.co.il
ערב קבלן - אנגרם לבקןלבקן שקיבל על עצמו את כל האחריות (4,3)
נראה לך שאני זוכר את מאות (אולי אלפי) ההגדרות שהגדרת כאן
וחוץ זה מזה זה לא הוגן כי כבר הגדרת את כל המילים שקיימות
אני מקווה שאת זה עוד לא הגדרת
לבקן שקיבל על עצמו את כל האחריות (4,3)
כליהחורבן אבר (4)
אחת המוצלחות!!!המעופף הזה מתנפל על אות (4) (ש)
נראה לך שאני זוכר את מאות (אולי אלפי) ההגדרות שהגדרת כאן
וחוץ זה מזה זה לא הוגן כי כבר הגדרת את כל המילים שקיימות![]()
הבנתי שזלז לכן מחקתי עוד הרבה לפני שציטטת אותייפה מאד!
.
.
אבל זה לא מה שהתכוונתי
זה גם חוזר על המילה פה. אולי בשביל זה צריך לנסח: יש כאן אות עם כנפיים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים