רעיון יפה!נכון מאד
רק דיוק קטן: הפיכת סדום (או מהפכת סדום)
מוסד- הפיכת המילה 'מוסד' זה סדום.
זהזה5 - שי עגנון אילולי הטעות של ה - 6 כבר הייתי פותר מזמן...
הפיכה זה לא מלשון מהפיכה ובלגן?רעיון יפה!
אבל נראה לי שהפיכה זה מהסוף להתחלה ולא ערבוב
תודה רבה על החידות היפותזהזהוגם ההסבר
ט.ל.ח
הייתי הולכת על עצומה.4-קריאה של עץ עם ארבעים (5)
זלזהייתי הולכת על עצומה.
קריאה של האתיות עצ-ו-מ (40)
אבל מה אעשה עם הה?
סדום ועמורה2. מוסד מבולבל בצירוף תו - בוקה ומבולקה (4, 6 מוש שרלוט)
אזור אדום4. חגור שעיר שלא כדאי להתקרב לשם היום (4, 4)
נחש בריח6. נסה לגלות התשובה בחוש נראה בגן חיות למשל (3, 4)
ירכא1. מעלה הרגל הראשונה לדרוזים וחרדים (4)
יששששששששששש!!!!!זהזהוגם ההסבר
3. חצי זוג ולו בן, קחי סוג קידומת! (7)
3. חצי זוג ולו בן, קחי סוג קידומת! (7)
5. מאי כביסה תמיד נותן שירות (3, 5)
7. אף גמל לא הוציא נוזל מפיו, זה סופה (5)
סגריר7. אף גמל לא הוציא נוזל מפיו, זה סופה (5)
קידומת עצמה 7 אותיות?3. חצי זוג ולו בן, קחי סוג קידומת! (7)
אגב, התכוונתי הוציא נוזל מפיו - רִיֵר. שלא תהיה מילה מיותרת בהגדרה.מוציא נוזל מפיו- ריר
לא.קידומת עצמה 7 אותיות?
נראה לי שבשונה ממוטי קיבלנו פיסוק של התרתיקידומת עצמה 7 אותיות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים