זה העניין,נכון מאוד ! כלכבוד
נכון שזה היה פשוט ?![]()
![]()
יפה כמה שזה פשוט!!נופל בחלקו
אני לא מפסיק להיות מרותקיפה כמה שזה פשוט!!
אם כי אני חייבת לציין שגם הפתרון שלי היה ממש מרתק...
גזוזזוז! זוז! זוז! זה מבעבע! (4)
![]()
אני אסביר למה זה לא היה כ"כ פשוט.נכון מאוד ! כלכבוד
נכון שזה היה פשוט ?![]()
![]()
בית כנסת- במקום השני יש שם נבחרים
להתפלל
עמידה- נשמר לאורך זמן, אחרי הדלת
בית כנסת
בית - במקום השני
כנסת - יש שם נבחרים
עמידה
נשמר לאורך זמן - עמיד
אחרי הדלת - ה
תפילת העמידה
עזרת נשיםנתת יד , אז נניח זאת בבית הכנסת (4,4
אני אסביר למה זה לא היה כ"כ פשוט.
ההגדרה הזאת שייכת לסגנון ההגדרות של המילה החלקית. מה שעוזר לגלות את זה היא המילה 'נו' שאין לה הרבה משמעות בתשבצי היגיון חוץ מלשחק עם האותיות שמרכיבות אותה.
אבל 'נו' יכול להיות חצי מכל כך הרבה מילים, ופה מגיע הקושי. למעשה הדרך לפתור הגדרה כזאת היא רק ע"י פיצוח החלק השני של ההגדרה שהיא הביטוי המבוקש. ספציפית, הביטוי 'נופל בחלקו' כהגדרה ל'זוכה' היה די קשה. אם ההגדרה היתה על 'מתמזל מזלו' זה היה יותר קל.
עד כאן ההגיגים שלי בנושא.
2- במקום השלישי יש 400 בשביל להתפלל (5)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים