אני רק מזכירה שמזכירה שהגיע העת לרמז!!!!מה מה עם זה ? תפתרי !!!![]()
![]()
![]()
![]()
?אח''ה
2. מסדר את עטיפתך (4)
2. מארגן את הקרום שלך (4)
עברתי לפי המילון-רמז :
9- אילוץ המוטל על מטוס ישן (5)(ש)
אין כאן טריק
פשוט מילה אחרת לאילוץ
חשבתי שתיפתר מהראשונות![]()
עברתי לפי המילון-
כפייה, הכרחה, וכו
ולא מסתדר לי עם מטוס ישן....
מילון ספיר הידוע בפורום.זה הזמן להחליף מילון![]()
![]()
![]()
אני רואה שעוד מישהו הגדיר עור-עטיפה,2. מסדר את עטיפתך (4)
נקשיבכך זה נשמע, כשבחור מנחה (5)
אני רואה שעוד מישהו הגדיר עור-עטיפה,
פעם רציתי לכתוב כך:
אפשר למסור מתנה עם עטיפה (5) שי-עור
ולא כתבתי כי לא מצאתי בשום מילון המגדיר עור עטיפה - למרות שאני חושב שזה נכון.
אחרי זה התברר לי (ע"י אחד האשכולות כאן)
שגם 'למסור' משום מה זה רק אצלנו, במקומות אחרים אומרים להעביר![]()
www.prog.co.il
אחרי זה התברר לי (ע"י אחד האשכולות כאן)
שגם 'למסור' משום מה זה רק אצלנו, במקומות אחרים אומרים להעביר![]()
מטוס ישן מלשון שינה או ישן לא חדש?9- אילוץ המוטל על מטוס ישן (5)(ש)
מטוס ישן מלשון שינה או ישן לא חדש?
מטוס זה מיג
מה עוד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים