בתור מזכירה יחשבו שהצצתי בפנקס!מה ???
לא היה קשה ???
אז למה לא פתרת ??
![]()
אני לא אכעסשרלוט תכעס !!!![]()
שמתי לב.
מצד שני הוא לא ציטט (עכשיו כן)
אני אישית הייתי פוסל את זה.
א. צ"ל דובי ולא הדובי.
ב. להגדיר את ביבי "של שרה" ולא בעלה של שרה. זה לא נראה לי נכון
אבל קטונתי.
אני הייתי מגדירה את זה:ב. להגדיר את ביבי "של שרה" ולא בעלה של שרה. זה לא נראה לי נכון
אברהם?ראה"מ הוא בעלה של שרה (5)
@עכביש רוצה לתת רמזים?כונס ממנה צדיק.
- תו שונה מגב של רוחצים (4, 4)
- עשתה משקה שינה של פרות (4, 6)
- זוהר צידי מופיע על עננים למשל (4, 2)
- מ"מ של רב חסר עומק (2, 4)
- געגועים לעובר אוקיינוס (5)
- נבחר ציבור הוא ראשון לתרום (2, 4)
- ללומד חן (4, 5)
- עצור מעצור במשטח למשל (2, 4)
- עשו עיר מודרנית מאחורי הקרנים (6, 4)
- דימונה זה מקום עשוי (2, 4)
- הדליקה עץ (5) (ח)
ברמה הזו היה אפשר להגדיראני הייתי מגדירה את זה:
דובי נתניהו (4)
אבטלהבלי עבודה של כבש (5)
אחלהטוב שהיא לא בת יחידה(4)
ההפךא-סבבה (4)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים