קואטר
קווקר
יופי טופיעכשיו אתם מבינים למה זה בא בקבוצות מסודרות?
כי- זה- חרוז![]()
טוב.בנט נכשל לעשות את מה שעושה גם לפיד (5)
התרגום החופשי של "נט" זה נטוטוב.
חיפשתי במילונים ולא מצאתי, אולי אתם תעזרו לי. ואולי זה לא נכון
אני התכוונתי נברשת
בנט נכשל - נ' ברשת (רשת- נט-אינטרנט)
לעשות את מה שעושה לפיד- לעשות אור כמו שלפיד עושה אור
אלא שהמילה 'נט' היאאמיתי או שזה קיצור?
פשוט לא מצאתי את זה בשום מילון.
וחוצמזה שגם לפיד נכשל![]()
לא קשור לאינטרנט, לפי מה שבדקתי עכשיו זה קיצור של Networks = רשתהתרגום החופשי של "נט" זה נטו
טוב.
חיפשתי במילונים ולא מצאתי, אולי אתם תעזרו לי. ואולי זה לא נכון
אני התכוונתי נברשת
בנט נכשל - נ' ברשת (רשת- נט-אינטרנט)
לעשות את מה שעושה לפיד- לעשות אור כמו שלפיד עושה אור
אלא שהמילה 'נט' היאאמיתי או שזה קיצור?
פשוט לא מצאתי את זה בשום מילון.
וחוצמזה שגם לפיד נכשל![]()
דבר שמיועד בשביל לעשות פעולה, אי אפשר להגדיר?הוא רומז לפעולה ,לעשות משהו במקרה הזה להאיר
שם התשובה היא גדרות6- לתחום זה הצלחה למי שגרה (5)
צריך רמז?אין בכלל נפטרים בקורונה וזה משהו שנבדק (7)
="לא קשור לקונספירציה"
אולי כדאיצריך רמז?
דבר שמיועד בשביל לעשות פעולה, אי אפשר להגדיר?
למשל נברשת - להאיר?
מה ההבדל בין זה למשל?
שם התשובה היא גדרות
האמת, בתחילה חשבתי על נוסחאות אחרים, אבל פחות אהבתי
בנט נכשל, ועושה את מה שעושה לפיד (היה לי ספק עם ו' החיבור אם זה תקני)
נ. בנט עושה את מה שעושה לפיד. (אלא שאז הנ' נשארת כמות שהיא)
מאירגולדה עושה מה שלפיד (4)
תשובה נכונהמאיר
אין בכלל נפטרים בקורונה וזה משהו שנבדק (7)
="לא קשור לקונספירציה"
מאומתים?אין בכלל נפטרים בקורונה וזה משהו שנבדק (7)
="לא קשור לקונספירציה"
בדיוק!!! לזה התכוונתימאומתים?
אין בכלל- מאום
נפטרים- מתים
מאום מתים (?)
וזה משהו שנבדק- מאומת
זה כנראה זלז, יש פה מידי הרבה חורים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //