קפיטן7- נמו גם קוף ומשורר (5)(מ)
מעוזי - המחסה שלי8- המחסה שלי הוא למי שיש בו אומץ (5)(מ)
אחרון חביב!!!!!2- אם זה תלוי בה אפשר להכניס נסיכה לרכב (5)
וילון2- אם זה תלוי בה אפשר להכניס נסיכה לרכב (5)
וילון
אם זה תלוי- וילון
אפשר להכניס נסיכה לרכב -וי לון
הנסיכה וי לרכב ון.
לא נראה לי שזהזה אבל מנסה..2- אם זה תלוי בה אפשר להכניס נסיכה לרכב (5)
אם זה תלוי- בלשון זכרלא נראה לי שזהזה אבל מנסה..
ספאנק - מותג לאביזרים לרכב
תלוי - ספק
בה אפשר להכניס נסיכה - אן
לא נראה לי שזהזה אבל מנסה..
ספאנק - מותג לאביזרים לרכב
תלוי - ספק
בה אפשר להכניס נסיכה - אן
לדידהרמז
2- אם זה תלוי בה אפשר להכניס נסיכה לרכב (5)
2- מצידה אפשר להכניס נסיכה לרכב (5)
קיצור של הנסיכה ויולט.זלז
מי זאת הנסיכה וי ?
קיצור של הנסיכה ויולט.
אגב, חשבתי על זה כבר קודםזהזהוגם ההסבר
כלכבוד !!!
חשבתי שאם די זה קיצור של דיאנהלא מוכרת בעולם התשבצים בקיצור כזה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים