חחחחח לא חשבתי שזו תהיה קבלת הפנים שלי הנה
אז את מה את מרשה לי?
מר- צין
אדון- מר
מדבר צין
מחייך? להפך- מרצין
קרחת יער
מערה- קרחת יער
אדיש- קר
עם עתיק- עם החתי
אויב- ער
ליבאי
ליבאי היה שר בממשלת ישראל
אליי- לי ב אי
מקק
תיקן- ג'וק מקק
קוף מקק
ליבאי - שר המשפטים לשעבר
לי - באי
מקק
קוף מקק
בלוז - סגנון מוזיקה
ברשימת מועדים - בלו"ז
מחסום - לא מאפשר לעבור
חושב - מח
חצי רחוב - סומסום ( תוכנית טלוויזיה)
משה דיין - היה חסר עין
הוציא מהמים - משה
שופט - דיין
יחזקאלי - הנביא יחזקאל שלי
צביקה יחזקאלי עיתונאי
מרצין
אדון - מר
מדבר - צין
ההיפך ממחייך - מרצין
זה ג'וקתיקן, גמל וקוף (3)
לא נפתר עדיין1- אחרי הבית יש חנות (3)
שם של חנות מוכרת?1- אחרי הבית יש חנות (3)
סוג של קוףאבל עדיין זקוקה להסבר מקק.
זה ג'וק
אבל עדיין זקוקה להסבר מקק.
שם של חנות מוכרת?
ספר? (סופר)רמז: (הייתי בטוח שזאת תהיה ההגדרה הכי קלה)
זה לא בעברית תקנית אבל מדוברת
ספר? (סופר)
קפה
אחרי בית - בית קפה
קפה - קיצור של בית קפה, חנות לממכר קפה ומאפה, שמוצבים בה ומחוץ לה ספסלי ישיבה
אם זה צירופי מילים היה צריך להיות כתוב בהגדרה: גם אחרי הבית
אם זה צירופי מילים היה צריך להיות כתוב בהגדרה: גם אחרי הבית
נכון?
פסטורלי5- אפשר לאכול אותי בציור לשוני (7)
פסטורלי
אפשר לאכול אותי- פסטור לי
בציור לשוני- פסטורלי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים