בכינויי גוףזה תקין
רק שבאנגלית מדוברת אומרים אנחנו- WE
גם אניהייתי שעות עם האי-שי-וי
כנ"לגם אני
בכינויי גוף
אנחנו- WE
בכל פעולה אומרים WE ואז את שם הפעולה
לא משתמשים במילה US כדי לומר מה אנחנו עושים.
אותנו- US
לנו- US
וכשרוצים לומר שזה אנחנו אז כן משתמשים המילה US
נעלם לי האימוג'י של ה'חהחהחה' מהתודה.גש למשרד , נחזיר לך את הכסף![]()
![]()
![]()
נעלם לי האימוג'י של ה'חהחהחה' מהתודה.
אז
מפחד לפתוח את החשבון איתך
נראה לי אני יצא במינוס אדיר....![]()
השכלהשמעתי שהאינטליגנציה בקשה מאשת הבן לשתוק! (5)
חזרה כלליתתיל, לך אל התרגול האחרון (5,4)
מהסוף להתחלההזקן נהיה צעיר למשל? תקראו את זה כך: תשרקצ וכו... (6,5)
העלה ארוכההרים את הענקית והחלים (5,4)
מספר אפסי60 למשל או 0 (4,4)
מס-ביבינטל נתניהו נמצא מכל צדדי (6)
חולם חסרחול או חל? (3,4)
מספר עגול60 למשל או 0 (4,4)
הפרה המשוגעתביטול המטורפת זו גם מחלה (4, 7)
לא היה ולא נבראשבוע הבא למשל, זה שקר וכזב! (2, 3, 3, 4)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים