6- מאשפז6- מאחסן קטנית זהב (5)(מ)
7- מלו על טעות ....! (4,5)(מ)
8- נחש אם הרשות עולה (6)
טעות .בהגדרה 7 איך מסתדר לך מספר האותיות
במילה השניה ?
לעולם חוזר. (ופה רק עד 20 דקות)טעות .
אהממ (כחכוח קל)
שומעים אותי?
סורבון - הכוונה לאוניברסיטת פריז הידועה.
וכידוע לימודים גבוהים... אוניברסיטה...
יש זהזה?
אלו נשארו?
6- מאשפז
מאחסן-מאשפז
קטנית- מאש
זהב-פז
7- לעולם חוזר
מלו על- חוזר המילה לעולם
טעות...לעולם חוזר
8-צפעוני
נחש-צפעוני
עולה-צף
רשות- עוני, מלשון רש(עני)
אפשר אולי מקבץ קטן היום?רגעעעע , בודק בלוח![]()
![]()
![]()
אפשר אולי מקבץ קטן היום?
(אתמול הצלחתי רק 2 ולא העליתי אותם)
5 זה גם טוב!מקבץ קטן הכוונה להגדרה אחת ?![]()
![]()
5 זה גם טוב!
ונראה לי שכולם ישמחו
5 זה גם טוב!
ונראה לי שכולם ישמחו
אני למשל.
מישהו הצליח לפתור?
רק ב21:30
מישהו הצליח לפתור?
אם זה חמש צריך לענות עכשיו.
רק אם זה עשר אז בערב.
חשבתי שבגלל ה'קל'כשאני כותב 21:30
אני מתכוון ל 21:15![]()
את כל ה 5?אני למשל.
1. פסחמקבץ קצר וקל בשליפה לבקשת גילת ורנן
1- רגל בלי רגל (3)
2- הורה שב הורה (3)
3- עשיר שבוע ? (4)
4- פינה - רכב (5)
5- אחד מארבע דג בים (5)
פתרונות החל מהשעה 21:30
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים