אב הכלה?זה למשל חתן וחותן (2, 4)
לא. אופס.. האותיות התהפכו לי. סליחה.אב הכלה?
חותן- אב הכלה
חתן- אבה כלה?
(אהממ, לא כ''כ נראה לי)
נושא חםזה למשל חתן וחותן (4, 2)
כנראה, חתן וחותן זה נושא חם (למשל).חתן- נושא
חותן- חם
זה?
נושא חם
אכן. האשכול הזה למשל הוא נושא חםאיך בדיוק ?
חתן- נושא
חותן- חם
זה?
אז לא היה צריך לכתוב: גם אשכול זה חתן וחותן?אכן. האשכול הזה למשל הוא נושא חםצפה בקובץ המצורף 1112512
כן. אני חושב שאת צודקת.אז לא היה צריך לכתוב: גם אשכול זה חתן וחותן?
תלוי כמה אתה כותב ב'שיק'...אתה בטוח שיק= אלף
אם לא פתרתי לפחות אני צודקת במשהוכן. אני חושב שאת צודקת.
תלוי כמה אתה כותב ב'שיק'...
יק זה סוג של בקר ואלף זה שם כללי לבקר, אז למה לא?
1. בית - חצי מהמילה כרוביתשלחו לי מקבץ הגדרות שהתפרסמו במקור ראשון
המקבץ קליל
אז אם בא לכם לפתור אתם מוזמנים מעכשיו
1. בית - חצי מהמילה כרובית
2. חלקים - ההיפך מחלק ומחוספס
3. נפוץ - מהסוף להתחלה
4. שני - אל תשאירי - שני, צבע - שני
5. חלל - נגן בכלי - חלל, אל תשמור שבת - חלל
6. נוה - נוה תרצה - מקום = נוה
7. עשרים - ע' שרים, המאה הקודמת - עשרים
8. שונות - לומדות שוב ושוב - שונות, לא דומות - שונות
9. קשים - לא קלים - קשים, לשתיה - קשים
10. חבוש - פרי - חבוש, אסור - חבוש
11. מעבר - עונת מעבר, מעבר חציה
12. מצופה - ופל מצופה , ממשקיף, מצופה
13. עיר - בן חמור - עיר, יכול לגור שם - עיר
14. רחוב - מהסוף להתחלה, שדרה - רחוב
15. נדיר - נחרים - נדיר, מי שקשה למצוא - נדיר
16. צבוע - בעל חיים - צבוע, דו פרצופי - צבוע
כנראה 6.אחד הפתרונות - זלז
תחפשו לבד איזה![]()
כנראה 6.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים