פי- ט'- גורס4- הדובר שלי טוב , הוא חושב במשפט (7)
יד לאחים אנגרם7- אלי מיחד בצורה שונה בארגון (5,2)
מוריד הטל9- בתפילה של מי שאומר פון במקום טלפון ? (3,5)
משיב הרוח10- זה חורה בסידור (4,4)
לאנגלי8- לזה מאירופה או בארה''ב (6)(מ)
5- פוקדים על לוין לא לעמוד על הראש (4)
8- לזה מאירופה או בארה''ב (6)(מ)
2. טורנדו
החרימו - נדו
חלק בעיתון - טור
אומצת בשר - טורנדו
3. אמסטף
נבחן - אמסטף
בגדולים בלבד - אם 0 טף
4. פיטגורס
הדובר שלי - פי
טוב - ט'
חושב - גורס
משפט - פיטגורס
7. יד לאחים
אנגרם
ארגון - יד לאחים
9. מוריד הטל
בתפילה - מוריד הטל
פון במקום טלפון - מוריד אותיות טל
10. משיב הרוח
המילה חורה שבה
אטילה - אשליך
אטילה שומפלבי
פי-ט'-גורס - הדובר שלי, טוב, חושב
משפט פיתגורס
משיב הרוח - המילה רוח שבה
משיב הרוח בסידור
זלדה - נגמ"ש
המשוררת זלדה
יד לאחים - אלי מיחד בצורה שונה
ארגון "יד לאחים"
מוריד הטל - בתפילה
מוריד ה טל' - מי שאומר פון
פי- ט'- גורס
יד לאחים אנגרם
מוריד הטל
את האותיות טל הוא מוריד
משיב הרוח
המילה הרוח בחזור
לאנגלי
לזה מאירופה - ל אנגלי
בארה"ב - לאנגלי (בוירג'יניה)
שביס5- פוקדים על לוין לא לעמוד על הראש (4)
3. ירמה - מחזה. ההתקוממות בכיוון הנגדי - המרי מהסוף להתחלה3. ?
נעצו את החד (3,3)
הגדרתי את זה מזמן בדיוק ככה
אם אני לא טוענ זה אפילו עלה לכאן![]()
www.prog.co.il
![]()
חידות הגיון - חיה בהגיון :)
היי :) לאלה שבבידוד או שסגורים בבית ורוצים קצת תעסוקה למח ולנפש בהצלחה !www.prog.co.il
התשובה אכן נכונהאם לבנו זה נעצו
אז דק לבנו
דקל בנו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים