4- באיזה תרגיל אני נושא עימי עיר ? (3,2)
על יבשרמז :
4- באיזה תרגיל אני נושא עימי עיר ? (3,2)
מדובר בסוג של תרגיל
תרגיל
- -
- - -
@שרלוט תעלי לנו בינתיים מקבץ
קיק1- אחרי השמן קוראים אותו מכל כיוון (3)
דן תיכון3- מה עשה שופט אמצעי בכנסת? (5,2)
נכנע6- מי מרכין ראש ? כנען!(4)
עוד מעט9- ועד טעם את זה שמגיע תיכף (3,3)
שכיב מרע10- ישכב רעם? הוא חולה אנוש! (3,4)
פרפר4- באיזה תרגיל יש שני בעלי חיים?(4)
נ' פי ת'5- עשרים אלף היא התוצאה שמתקבלת מצמח אחד (4)
צפ צפ ה2- עץ שטשטה? (5)
קיק1- אחרי השמן קוראים אותו מכל כיוון (3)
צפ צפ ה2- עץ שטשטה? (5)
צב- אי4- באיזה תרגיל יש שני בעלי חיים?(4)
נכנע אנגרם6- מי מרכין ראש ? כנען!(4)
שביל?7- צינור של לי! (4)
שכיב מרע10- ישכב רעם? הוא חולה אנוש! (3,4)
8- למאכל קצליר! (3,3)
צלי בקר8- למאכל קצליר! (3,3)
יפהפרפר
בגלל שהתשובה שלך גם נכונה, הנה חידה עם פרפר:צב- אי
תרגיל צבאי
יפה
אבל התכוונתי ל
בגלל שהתשובה שלך גם נכונה, הנה חידה עם פרפר:
בפחד יש פרפר שתול (6)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים