יש רמז?מקבץ קל - בינוני
** נא לרשום הסברים לפתרונות
פתרונות ללא הסברים יחכו לאישור עד שיגיע הסבר
**
8- ארצי : '' אלה שלהוטים'' (7)
בן משפחה - קרוב
באין משפחה
שנית - עוד פעם
שנית - מחלה/סקרלטינה
מדור ה - המחלקה שלה
מדורה בוערת
מוטיב - הרעיון העיקרי
מוטי ב - אני/אתה והאות השניה
מיכאל -אנגרם מי כלא
מיכאל השרף/מלאך
2. לפעמים
לא כל הזמן - לפעמים
בירה - לפ
ובירה - עם י-ם
3. שנית
עוד פעם - שנית
מחלה - שנית
4. שבע ברכות
ז' בתוך רכות
6. מדורה
המחלקה שלה - מדורה
בוערת - מדורה
9. מוטיב
הרעיון העיקרי - מוטיב
זה אני - מוטי
והשניה - ב'
10. מיכאל
שרף - מיכאל המלאך
לא הופיע בחיפוש ראשוני בגוגל8. הרדופים
1- שומעים שזה לקרוב שאין להם (5,2)
1- שומעים שזה לקרוב שאין להם (5,2)
2- לא כל הזמן מקבלים בירה ובירה ! (6)
3- עוד פעם המחלה הזאת ? (4) שנית (דו משמעות)
4- רכזות לזוג הטרי (5,3)
5- שף חולה משוריין (6) שלחופה (אנגרם)
6- המחלקה שלה בוערת ! (5) מדורה (דו משמעות)
7- שלום אוכל סי (5) היי-מן
8- ארצי : '' אלה שלהוטים'' (7) הרדופים (שיר של ארצי)
9- הרעיון העיקרי זה אני והשניה (5) מוטי-ב
10- מי כלא את זה שהוא שרף ? (5) מיכאל (אנגרם)
זה כאילו נהיה תפקיד קבוע שלי להביא מקבצים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים