יש שלמה בר - זמר יוצר.ואיך שלמה קשור ?
כל הפרטים נכוניםיש שלמה בר - זמר יוצר.
שלמה רונן/ מזמר.
1- נבלה עם תרמיל ורמש (5)
5- ער במרכז האי שקט ? (5,3)
7- ממהר הצדיק אצל קרוב משפחה שלי ישראל (4,3)
9- פה מדובר ברצון רב (3,3)
10- בראש חוצות העיר הצפונית נמצא קיבוץ (4)
בלב הסערה5- ער במרכז האי שקט ? (5,3)
7- ממהר הצדיק אצל קרוב משפחה שלי ישראל (4,3)
10- בראש חוצות העיר הצפונית נמצא קיבוץ (4)
מכל הלב?9- פה מדובר ברצון רב (3,3)
מכל הלב?
לענות את התשובות (כדי שיעלה כבר מקבץ חדש)
או שאני עדיין במעצר בית?![]()
ברוך שובך!לענות את התשובות (כדי שיעלה כבר מקבץ חדש)
או שאני עדיין במעצר בית?![]()
ובברכת מזל טוב חמה ולבביתברוך שובך!
נקדמך בתופים ובמחולות!
בלב חפץרמז :
טריק במילה 'פה'
ובברכת מזל טוב חמה ולבבית
(שמועה גונבה לאוזניי)
בלב חפץ
פה- בלב המילה חפץ
(יותר מקובל להגיד בחפץ לב)
סק-נדל
יומיים אני מהלכת עם שק ונדל.
יעלה אי"ה רק מחר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים