5- חסרון בפנקס אולי (4)נתחיל לשחרר אחד אחד
חכי רגע, נשחרר עוד אחד בינתיים ואז את משוחררת5- חסרון בפנקס אולי (4)
דפקט
חסרון- דפקט
בפנקס- דף קט.
8- בית אתר שיושבות שם (4,3)
מאיפה את משחררת אותי, מנוה תרצה אולי?חכי רגע, נשחרר עוד אחד בינתיים ואז את משוחררת
זה לא יכול להיות!מאיפה את משחררת אותי, מנוה תרצה אולי?
נוה תרצה חחחח
בית- נוה
אתר- תרצה אתר
שיושבות שם- נוה תרצה.
וואו, קשוח הפעם!מקבץ קל - בינוני
**
נא לרשום הסברים לפתרונות
פתרונות ללא הסברים יחכו לאישור עד שיגיע הסבר
**
פתרונות החל מהשעה 21:15 בלבד !
1- זה מקרה טוב (5)(מ)
2- הוספה של עיר במדבר (5)(מ)
3- מכל ריב יש בשפע (6)
4- קבעו שנים לתפקיד במשחק (6)
5- חסרון בפנקס אולי (4)
6- במקום של נטיעת עצים רבים אחד משלושת הבנים הוא צדיק לפני הרגל (3,5)(מ)
7- יש לו שלושה עלים ופלא ! (4,4)
9- פעמיים קפה של פעם אצל הנסיכה (6)
10- שרעבי : "בשביל השכר" (3)
בהצלחה
פתרונות החל מהשעה 21:15 בלבד !
דפקא לאנכון אני רמזתי לך עם המילים משחררת אותך?
6- במקום של נטיעת עצים רבים אחד משלושת הבנים הוא צדיק לפני הרגל (3,5)(מ)
מאיפה את משחררת אותי, מנוה תרצה אולי?
נוה תרצה חחחח
בית- נוה
אתר- תרצה אתר
שיושבות שם- נוה תרצה.
ביעור חמץ - לפני פסח6- במקום של נטיעת עצים רבים אחד משלושת הבנים הוא צדיק לפני הרגל (3,5)(מ)
לתתרמז :
אפכא מסתברא התייחס/ה לזה![]()
אוף. היה לי ברור שזה שיר של בועז שרעבי.לתת
שיר של שרעבי
בכוונה לא כתבתי בעז שלא תחשבו שאני מכיר שירים שלו
ומה עם זה ?אם זה נפתר עד מחר מוטי יעלה מקבץ חדש!!!!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //