זה לא עונה על כללי חידות היגיון9- פעמיים קפה של פעם אצל הנסיכה (6)
הנילוס
קפה - הל
נס - קפה
נסיכת הנילוס.
אלוף משנה7- יש לו שלושה עלים ופלא ! (4,4)
דו כסית.9- פעמיים קפה של פעם אצל הנסיכה (6)
לתת
שיר של שרעבי
בכוונה לא כתבתי בעז שלא תחשבו שאני מכיר שירים שלו
אוף. היה לי ברור שזה שיר של בועז שרעבי.
היה לי ברור שמדובר על שיכר ולא על שכר
ולא הצלחתי להגיע לתשובה.
9- פעמיים קפה של פעם אצל הנסיכה (6)
הנילוס
קפה - הל
נס - קפה
נסיכת הנילוס.
אלוף משנה
יש לו שלושה עלים- דרגה המורכבת משלושה 'פלאפלים'
ופלא- אלוף משנה
דו כסית.
אז גלגלתי, וראיתי שלבעז שרעבי יש שיר בשם 'לתת'. (גם אני לא מכירה אותו...)לתת
שיר של שרעבי
בכוונה לא כתבתי בעז שלא תחשבו שאני מכיר שירים שלו
אם זה נפתר עד מחר מוטי יעלה מקבץ חדש!!!!!!!
האמת, גם אני לא ידעתי עד לפתרון החידהזזה* 2
רק תסבירי למי שלא יודע מה זה כסית![]()
אז גלגלתי, וראיתי שלבעז שרעבי יש שיר בשם 'לתת'. (גם אני לא מכירה אותו...)
אבל, למה 'בשביל השכר' פירושו 'לתת'?![]()
אז גלגלתי, וראיתי שלבעז שרעבי יש שיר בשם 'לתת'. (גם אני לא מכירה אותו...)
אבל, למה 'בשביל השכר' פירושו 'לתת'?![]()
האמת, גם אני לא ידעתי עד לפתרון החידה
מתוך גוגל:
כסית היה בית קפה נודע אשר שכן בתל אביב בראשית ימיו ברחוב בן יהודה 59 ולאחר מספר שנים עבר לרחוב דיזנגוף 117. "כסית" היה חביב בעיקר על אנשי הבוהמה של תל אביב.
כשהתחלתי את דרכי לראשונה באשכול החידות אמרתי לעצמי שכאן בבית המשוגעים הזה אני בל''נ לא דורכת!
כשהתחלתי את דרכי לראשונה באשכול החידות אמרתי לעצמי שכאן בבית המשוגעים הזה אני בל''נ לא דורכת!
נס שאמרתי לעצמי בלי נדר כי אני מכורה לחידות היגיון
לקח לי זמן לקלוט בכלל מאיזה צד קוראים את החידות והסתבכתי עם הפתרונות
(חשבתי לעצמי איך כולם מבינים את הפיתרון איקס, ורק אני לא מבינה מה הפואנטה)
עם הזמן העניינים מתחילים להתבהר.
אני מקווה שמגיע אליכם 'יתד של יום שלישי'כשהתחלתי את דרכי לראשונה באשכול החידות אמרתי לעצמי שכאן בבית המשוגעים הזה אני בל''נ לא דורכת!
נס שאמרתי לעצמי בלי נדר כי אני מכורה לחידות היגיון
לקח לי זמן לקלוט בכלל מאיזה צד קוראים את החידות והסתבכתי עם הפתרונות
(חשבתי לעצמי איך כולם מבינים את הפיתרון איקס, ורק אני לא מבינה מה הפואנטה)
עם הזמן העניינים מתחילים להתבהר.
יום שלישי או יום שישי?אני מקווה שמגיע אליכם 'יתד של יום שלישי'
נשמע מענייןכי התחילו לשים שם תשבצים של חידות הגיון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //