איך הגעת לחמש אותיות?נגל
כישלון- נ'
קצב- גל
נשמח- נגל.
ואני ממש סקרנית לדעת אם זה נכון בכלל.אני ממש סקרן לדעת מה ההסבר![]()
צודקת, לא שמתי לב.איך הגעת לחמש אותיות?
נגל
כישלון- נ'
קצב- גל
נשמח- נגל.
לעוף זה לדאותאני ממש סקרן לדעת מה ההסבר![]()
לעוף זה לדאות
דאה - זה של עוף
והוא יציר חי.
נגילהזה לא זה
צריך פתרון של 5 אותיות
אבל.... מתחמם !![]()
לינץ?2- יש באפשרותי להגיע למקום בו בוצעה ענישה אלימה (4)
מדהים.לינץ?
יש באפשרותי להגיע למקום - יש לי נ"צ
ענישה אלימה - זה לינץ'
לינץ?
יש באפשרותי להגיע למקום - יש לי נ"צ
ענישה אלימה - זה לינץ'
מקבץ נוסף בנושא כללי - נראה לי קצת יותר קל
** נא לרשום הסברים לפתרונות **
1- עוף חי (3)
2- יש באפשרותי להגיע למקום בו בוצעה ענישה אלימה (4)
3- נשמח בכישלון קצב (5)
4- מה שמשלם אדון כדי שיתקעו אותו (4)
5- שניים ברפת עם גמל למשל כשעשועי לשון (7)
6- חתך ירק (4,3)
7- כף לאשפה (4)
8- 'עובד' - מסיים עניין (2,4)
9- נמצא במיטתו של ששון ללא שינוי (5)
10- לשמש את הפרנסה שלה (4,3)
בהצלחה![]()
הדג שלה אזל בים (6)
![]()
תודהאחת מארבע ואחת בסוף כאן (4)
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים