חידות הגיון חיה בהגיון :)

• הוסף לסימניות
היי :)
לאלה שבבידוד או שסגורים בבית
ורוצים קצת תעסוקה למח ולנפש

הוראות כיצד לפתור הגדרות הגיון
שחברתי לפני שנים -לעזרת הפותרים
מעלה כאן:
624787-90ceda050685f7a9a510bf18d94340d5.jpg

624789-65e49e2a94b033c17867cf2a521d1553.jpg

624791-c0ff9de0f4460ce3302a0970cc1bd253.jpg

בהצלחה !

אולי-
רבע דולר.
האות דלת מכסף- מדולר זה אחד חלקי ארבע (רבע) .

זהזה :)
רמז ראשון : דלת
ד ולר -- רבע מהמילה דולר היא האות דלת
לכן רומז לרבע דולר
רמז שני : כסף אנחנו מחפשים בפתרון כסף
ורבע דולר הוא מטבע כסף נפוץ מאוד בארהב (קוואורטר לרכבת וכו, הקבצנים מבקשים גיב מי
קוואורטר לא מבטאים את האות ר' )
:)

אוצרות מתכת מאחורי הבית, סימן שהן פורחות באוויר (3, 6)

למה את החידות שלי לא פותרים?
מה הסיבה?
האם אני טועה במשהו?

@עוקר הרים @Sari FF מה הקסם שאתם מצליחים לגרום לאנשים לענות?
ראשית אל תתייאשי. תזכירי את החידות מדי פעם. האשכול הזה גדל בקצב מהיר ואם לא פותרים מיד סופן של החידות להיעלם.
ושימי לב sari FF מגלה את הפתרון אם החידה נשכחה...

בכל מקרה, הסגנון של החידות של שרי ממש דומה לחידות של מוטי. לכן קל לאנשים לפתור אותן. עוקר הרים גם על אותו הרצף.

אחרי שנראה כמה פתרונות שלך יקל עלינו להבין איפה המוקש...

למה את החידות שלי לא פותרים?
מה הסיבה?
האם אני טועה במשהו?

@עוקר הרים @Sari FF מה הקסם שאתם מצליחים לגרום לאנשים לענות?
טוב טוב, אל תבכי
בשבילך אני מנסה כרגע לפתור:
אוצרות מתכת מאחורי הבית, סימן שהן פורחות באוויר (3, 6)
הון תועפות
הון זה נוה הפוך- מאחורי הבית
סימן- תו פורחות- עפות = תו- עפות.

זה ברור מלכתחילה.
(אחרת לא הייתי מגיעה לפתרון של דולר)
חידות מאד יפות!!!

תודה :)
כן אני יודע שברור
רק סיכמתי את הפתרון לטובת האחריםכי התקשו
בה

אגב, גם את החידה שלי לא פתרו עדיין

צדיק עושה בלגן (5)
תפתרו מהר לפני שאשכח את התשובה.

רמז: צדיק כמו ההגדרות של motia
בלגן- מילה נרדפת.
מהומה
מה ו מה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה