אולי רמז לאל תגידו?
מושב
יש מושב שומרה
והאותיות מו שב לאחרונית ויצא שמורה.
בבנין קל יש משקל פעל - בחולם חסר, בעבר. כמו יכלתי, חולם חסר בכ'.היי
לא אוהב להתערב בהגדרות של אחרים
כי המטרה של האשכול היא לפתור בכיף
ולא להיות בית ספר , אבל בגלל שראיתי
טעויות בכל מני הגדרות החלטתי להעיר
לא מכיר את המושג 'שב בלול ' אבל אני יוצאמתוך הנחה שיש דבר כזה
יש בעיה ברמז הראשון של ההגדרה עד כמה
שראיתי
שב בלול = בש נקודה !
אי אפשר מכאן להמשיך
לב(ו) ש כלומר ב' ועוד ש' כי זה כבר טריק
על טריק אחרת נגיע מארנק לחיטול של תינוק
אם נעשה טריק על טריק על טריק על טריק ...
דבר שני - אתה נכלם זה אומר שאתה 'מבויש'
ולא 'בוש' , בוש זה בציווי
אני לא ידען גדול בדקדוק אבל עד כמה
שאני יודע אין בוש בכתיב חסר (אלא אם אני טועה )
בכל מקרה בהגדרה כתוב 'אתה נכלם' ואז הפתרון
היה צריך להיות מבוייש ולא בוש
אשפהתלי זבל, יש כאן שריפה (4)
אש-פהתלי זבל, יש כאן שריפה (4)
המשך יום טובזלז
כבר כתבתי שאין טריק במילה שמורה
ראי את הרמז האחרון מעכשיו וזה יעזור לך![]()
אשפה
אש פה
אכן. זה זה.אש-פה
בבנין קל יש משקל פעל - בחולם חסר, בעבר. כמו יכלתי, חולם חסר בכ'.
בגיזרת ע''ו נופלת אות וכך נקבל את ''מה טבו אהליך'' . על זו הדרך בשתי, בשת, בש - כולם בחולם חסר בב'.
מה שכתבתי ו' בסוגריים היה למען תוכלו לקרא נכון את המילה (מאחר שאני מקלידה בטאבלט, אין לי אפשרות לנקד).
שיעור הדקדוק ניתן לך בתמורה לשיעורי תשבצי ההגיון שאתה מחלק פה חינם אין כסף.
נסיון אחרון בלי נדר:
תורה.
זאת שמורה- התורה מורה לנו
אכן. זה זה.
היפה פה שזה תלת משמעות.
תלי - אשפה לחיצים
זבל - אשפה
ואש פה
זה הדבר הראשון שחשבתי עליו,זלז
אבל רמז נוסף
תחשבו על המילה 'אל'
שבהגדרה![]()
עוד הגדרות נחמדות מהתשבץ הנ''ל:
1. בעל מקצוע ממהר מכסף ישן (6)
2. הספרות של אמיל (4)
3.שמא הוא קודם כל זז (3)
4. רגם בדיוטי פרי (3) (כ''ח)
נכון. לכולם.חש מלאי
זולה מילה משותפת אמיל זולה וספרות זולה
א מש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //