דורסים
זה נראה לי הרגע
השניה - הרגע
מצוה עליך - הר סיני עם המצוות או צורת הדיבור של 'הרגע'.
ליצור מגע - גע
עם סיני למשל - הר סיני
מה עם זאב נחמה ?זהזה
קצת סדר בהסבר :
השניה נכון זה הרגע
מצווה עליך לגעת בסיני למשל זה בציווי הר גע
תגע בהר (הר סיני למשל)
בצורה אחרת
לא כך- בצורה אחרת
צרובה- המילה בצורה אחרת (בלבול אותיות)
זאב נחמה ?
אוסיף הסבר
טורף - זאב
כינה - כינוי לכינה נחמה
בעולם המוזיקה - זאב נחמה
מה חסר ?איפה ההסבר ?
בלב כבד1- אין בטחון כשיש שני אברים שאחד בתוך השני (3,3)
מה חסר ?
עריכה: אני רואה שקבלתי את ה'זהזה'.
פורש לישון, חשבתי שהתחנונים יעזרו להקדים את השעה...
בלב כבד
צריך הסבר?
אשתדל לעשות זאתרציתי להקדים פשוט הייתי עסוק
בפעם הבאה
תזכיר לי![]()
אז אסבירתמיד !
אין ביטחון- בלב כבד1- אין בטחון כשיש שני אברים שאחד בתוך השני (3,3)
אז אסביר
אין ביטחון- בלב כבד
שני אברים שאחד בתוך השני- בלב עם כבד בתוכו = בלב כבד.
יצאתי מגוחכת עם ההסבר.
תנשמתעוף טורף שהלך לעולמו (5)
9- עוף טורף שאיננו איתנו (5)
נכון.תנשמת
תן שמת
היה את זה כאן כבר כמה פעמים![]()
דואגת - פוחדת7- פוחדת להוסיף את זה לאוכל (5)
גוזלים8- בין העופות שעוברים על החוק (6)
דואגת - פוחדת
'את' בתוך דג
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים