שלדון
עצמות של גמד = שלד קטן
ושלדון אדלסון ( העיתון של נתניהו וכו'...)
כתבתי קודם מיופה8- אני יכול לכתוב כדי להביא למצב יפה יותר (5)
כתבתי קודם מיופה
אבל אולי ליפות?
לכתוב - ליפות את כוחו...
להביא למצב יפה - ליפות?
ליטוש8- אני יכול לכתוב כדי להביא למצב יפה יותר (5)
ליטוש
אני יכול לכתוב- לי טוש
מצב יפה יותר- ליטוש.
מקסים. ניסיתי לחשוב על כל מכשירי הכתיבה (ליקסת, לידיו...) וטוש לא נכלל לי בראש בקטגוריה הזוליטוש
אני יכול לכתוב- לי טוש
מצב יפה יותר- ליטוש.
2- בהמה תקום בהמה (4,3)(ש)
9- המשקה מומחה להוצאה מכלל שימוש (7)
גם זה:זה מה שנשאר
מתנצלת.אני חוזר ומבקש
אני טורח לחבר מקבץ של 10 הגדרות כמעט על יום,
אני טורח ובודק כל הגדרה במילון לראות שלא נפלה טעות
אני טורח לבדוק תשובות שלא התכוונתי אליהם לראות אולי גם הן עונות על ההגדרה
ואז מבקש שאת הפתרון שאתם נותנים להגדרה
תסבירו,
למה קשה על כך לכבד את הבקשה שלי
ואני צריך לחלוב הסברים ????
זה מוציא לי את כל החשק להמשיך עם העניין
ההסברים נועדו:
א- כדי לראות שאכן הבנתם את התרתי
ב- כדי למנוע ניחושים לא לעיניין כמו שהיו בתחילת
האשכול והציפו אותו
ג- הכי חשוב - כדי שגם החדשים ילמדו ויבינו את הפתרונות
מקווה שהעניין ברור
מקסים. ניסיתי לחשוב על כל מכשירי הכתיבה (ליקסת, לידיו...) וטוש לא נכלל לי בראש בקטגוריה הזו![]()
מתנצלת.
די מתחילה כאן באשכול.. ומנסה את כוחי גם.
האמת שהייתי בטוחה ש "לידו" זה כבר התרתי משמע בלי שום הסברים נוספים.
לידו = שם של אי. לידו = ליד ו (חולם בו') ליד ונציה.
אולי הייתי צריכה להבין בעצמי ש'זה' לא יכול להיות כ"כ קל...![]()
www.prog.co.il
סוס יאור2- בהמה תקום בהמה (4,3)(ש)
6- שם אפשר לראות שאחת האפשרות היא - בגד ! (4)
אפשר רמזים?9- המשקה מומחה להוצאה מכלל שימוש (7)
אפשר רמזים?
6- שם של פריט לבוש?
9- שם של משקה?
6- שם אפשר לראות שאחת האפשרות היא - בגד ! (4)
במזל
שם אפשר לראות - לפי המזלות
בְגד - בְמזל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //