רחם על אלו שחיים ב'כרבולות'יש לי גם את המקור של התוכי שלי![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
שבוע טוב1- איזה מין בעל חיים יש בציון ? (6)
8- יש שלושים אלף בעיסוק זה (5)
10- קול של תולעת בעיר העתיקה (5)
שבוע טוב
אולי אפשר רמזים ?
רעמסס10- קול של תולעת בעיר העתיקה (5)
רעמסס
רעם סס
אבל עד היום ידעתי מהחידות שלך שסס זה פרפר, אז לא חשבתי עליו.זהזהוגם ההסבר
כלכבוד !!
עכשיו שיודעים את התשובה זה נראה ממש קל![]()
אבל עד היום ידעתי מהחידות שלך שסס זה פרפר, אז לא חשבתי עליו.
כל השש אותיות זה שם של הבהמה?1- איזה מין בעל חיים יש בציון ? (6)
בעל חיים-בהמה
ציפרון?
פר ב ציון?
כך היה לי עם ה'קול'אבל עד היום ידעתי מהחידות שלך שסס זה פרפר, אז לא חשבתי עליו.
1- איזה מין בעל חיים יש בציון ? (6)
אפשר לחלק ל-3,3?
קבר רחל
קבר-ציון
רחל-מין בהמה
זה הכיוון?
שרברב-שבוע טוב
רמזים :
8- יש שלושים אלף בעיסוק זה (5)
עיסוק זה - מקצוע נפוץ
שרברב-
ש=30
רב = רב קיצור של רבבה
רברב = רבבות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים