בדקתי את זה וכותבים ציביון בלי י'ציביון
ציביון - איזה מין (מלשון מה הסגנון)
בעל חיים - צבי
אבל ה'בציון' שוב לא מובן אולי סוג של אנגרמה
בדקתי את זה וכותבים ציביון בלי י'
כשאני מכניס במילון 'צייקון' הוא מזהה את הקמצןרמז , זה הכיוון![]()
בדקתי גם כשהכנסתי את כל הבהמות לצי-וןכשאני מכניס במילון 'צייקון' הוא מזהה את הקמצן
אבל זה לדעתי טעות בגלל ה'ו' המיותרת
בדקתי גם כשהכנסתי את כל הבהמות לצי-ון
ואין כזו מילה
אבל מה הקשר בין קמצן למין?כשאני מכניס במילון 'צייקון' הוא מזהה את הקמצן
איזה מין = קמצן אחד (אבל חבלז צריך למצוא שמות משפחה)אבל מה הקשר בין קמצן למין?
למה?איזה מין = קמצן אחד
ציטרוןעוד רמז
הפתרון הוא גם שם משפחה![]()
ציטרוןעוד רמז
ציטרון
איזה מין - אתרוג
בעל חיים - טר (עז גדולה תודה למילון)
בציון - צי - טר -ון
זה זהציטרון
איזה מין - אתרוג
בעל חיים - טר (עז גדולה תודה למילון)
בציון - צי - טר -ון
ציטרון
ציטרון- סוג של אתרוג
בעל חי- טר
צי טר ון.
ציטרון
ציטרון- סוג של אתרוג
בעל חי- טר
צי טר ון.
חחחחח, אחרי כ''כ הרבה רמזיםעוד רמז
אני בשלולית של עבודהאבל אני כבר בשלולית של זיעה
![]()
חחחחח, אחרי כ''כ הרבה רמזים
בדיוק הבאת את המשפחה של חברה טובה שלי![]()
שם המשפחה הנ''ל לא הכי מוכריש לי בת דודה שנשואה לציטרון ולכן
אני מכיר את המילה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים