סתם משועממת שקפצה לפה
לא כועסים, נכון?
כלומר,
לא משועממת עד כדי לבדוק בעמוד ארבע
רק קצת
ותעלו כבר על התשובה
אני במתח
כלומר,
לא משועממת עד כדי לבדוק בעמוד ארבע
רק קצת
הבנתי שזה אחד ששובר לכולם...אם את משועממת הגעת למקום הנכון
אנחנו ערימת משועממים ששוברים אחד
לשני את הראש![]()
בסוף הלכתי לבדוק, אל רוגזאבל פה כבר ממש נעלבנו !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
רמז ראשוןזה מה שהחידה הנ''ל גרמה ליורק בציון (4)
דרגת קושי: קשה מאד!!!
טררם..זה מה שהחידה הנ''ל גרמה ליורק בציון (4)
דרגת קושי: קשה מאד!!!
זה לא בסדר!טררם..
רר
ב-טמ
אוי...זה לא בסדר!
צריכים לחכות לפחות 24 שעות מהרגע שהחידה עלתה, לחכות למספר רמזים
ואז לנסות לענות.
אבל זהזהוגם ההסבר.
גם כשאני לא מצליחה לפתור לפחות אני תורמת קצת
רמז , זה הכיוון![]()
אני את ההצבעה שלי כבר ביצעתימקווה שיהיה הערב
או שרוצים קצת הפסקה ?
זאת שאלה בכלל?מקווה שיהיה הערב
או שרוצים קצת הפסקה ?
קודם תנסי לפתור את החידות במקבץ ואז תביני שיש פה כמה אלופים!!!גמני!
סתם בשביל לנסות להבין מה אתם יותר
חכמים או משועממים
עוד לא החלטתי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים