1- חתולה : '' יכולה להכנס הביתה '' (4)
חוץ מ "מיצי" איזה עוד שמות יש לחתולים (:
מוביל?
"וענה איים באלמנותיו" רש"י: ויגורו חתולים בארמנותיו (ע"פ תרגום יונתן - וִינַצְפוּן חָתוֹלִין בְּבִירָניָתְהוֹן ).זלז
ואגב אי הוא ממשפחת הכלביים דווקא
1- חתולה : '' יכולה להכנס הביתה '' (4)
יללה
החתולה משמיעה יללה.
יל (מפתח) לה, אז היא יכולה להכנס.
הדגש על המילה 'מוסנף'?
עשית את זהמוסנף
צפה בקובץ המצורף 698504
אז אולי - שאיפה...
נשימה..
דרך צינורות הנשימה - סימפונות...
סמפון!!!!!!!
מוסנף
צפה בקובץ המצורף 698504
אז אולי - שאיפה...
נשימה..
דרך צינורות הנשימה - סימפונות...
סמפון!!!!!!!
אני רואה -אולי שאיפה
נשימה
סמפון
מה התשובה הסופית ואיך זה עונה על 2 הרמזים
יש הגדרות שמספיק לרשוםמאת הפתרון מחולק
עם רווח בתוך המילה שמראה שהפותר הבין
את 2 הרמזים כאן חסר לי אירגון של הפתרון
ולהבין איך 2 הרמזים באים לידי ביטוי
אני כותב כל פעם מחדש בראש המקבץ שאני מבקש הסברים לפתרונות אז נא לכבד![]()
חחחחחחמרוב התרגשות שפתאום הבריק לי...
סמפון - אנגרם מוסנף
סמפון - צינור הנשימה
טוב
אני מורידה בפניכם את הכובע (שאין לי)
אתם באמת תותחי על
בינתיים אסתפק בלקרא אתכם ולנסות ללמוד קצת בעצמי
לא להיבהל אם מידי פעם אתם רואים תשובות טיפשיות ו סלש או מוזרות
ומי אתה אדון @moti!a ?
נראה לי הפכתי מעריצה
אתה מחבר לבד?
מנסה:כדור פורח (5)
מנסה:
אולי אקמול?
כדור אקמול
פורח- א קמול (לא קמול, נובל)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים