כדור בסיס
מטרתו של צייד- כדור בעוף הנקרא סיס
משחק- כדור בסיס.(בייסבול)
זה לא משנה, למעשה מטרתו של הצייד היא לירות כדור בסיס בכדי שיוכל לאכול אותו.
עוד לא הבנתי מה לא מדויק בהגדרה הזאת
מי אמר שהצייר הוא פןעד כאן הרמזים היו
צייר = פן
שוק (בשורוק) = או משהו כמו יריד/בזאר או שמות כמו 'לוינסקי' וכדו'
גם בק, גלמי אמר שהצייר הוא פן
יש עוד ציירים עם שתי אותיות...
טל אביב, כץ, שי, פת (אברהם) גת וכו'...
בקבוקונים
בק - צייר
שוק - בו קונים
בקבוקונים - מקום למעט נוזלים
@moti!a - יהיה לנו מקבץ חדש??
נראה לי שפיצחתי את האחרון!!
בבקשה!!
@גילת ורנן
נראה לי שפיצחתי, וזה בזכות שם הצייר שהזכרת!!
מחכים2- מאלה בכנסת שלא עוזבים ! (5)
מ-חכ''ים2- מאלה בכנסת שלא עוזבים ! (5)
הפיכת חצר4- גם במצב הזה מוחלף השליט באמצעות רצח ! (3,5)
10- רף אינו מקום ישיבה נישא ! (6)
ספ-סלים
סוסיתא1- הבעל חיים שלי חדר לרכב (6)
הפיכת חצר
רצח- הפיכת המילה רצח זה חצר
הפיכת חצר- מושג המבטא החלפת שלטון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים