סוסיתא
סוסיתא שם של רכב
בעל חיים - סוס
חדר - תא
ייחודי9- יחי גמר כמו כולם ? ממש לא ! (6)
מתבזבז8- העוף איננו לועג לזה שהולך ונגמר (6)
פנורמה10- רף אינו מקום ישיבה נישא ! (6)
כחוש6- אי אפשר לומר עליו שהוא שמן בדומה לשמיעה (4)
שעו-ת3- הבחינו בסוף שזה לא מעט זמן (4)
ייחודי
יחי -
גמר ודי
ייחודי - ממש לא כמו כולם
מתבזבז
העוף - בז
איננו - מת
לועג - בז
לזה שהולך ונגמר - מתבזבז
פנורמה
רף - רמה
אינו - פ"נ - פה נטמן
מקום ישיבה נישא - פנורמה
כחוש
אי אפשר לומר עליו שהוא שמן - כחוש
בדומה לשמיעה - כ-חוש
שעו-ת
הבחינו-שעו
ת-אות אחרונה
הרבה זמן - ש-ע-ו-ת!!!
יש לי תחושה שזה המילה - מחסור7- לא מספיק חסר לו לי (5)
יש לי תחושה שזה המילה - מחסור
חסר + ו + לי=40=מ
אפריון10- רף אינו מקום ישיבה נישא ! (6)
אפריון
רפ אינו- אנגרם של אפריון
מקום ישיבה נישא- אפריון.
שלילי - חסר, נעדר = לא מספיק7- לא מספיק חסר לו לי (5)
שלילי - חסר, נעדר = לא מספיק
שלי-לי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים