דג מלוחהרינג במשחק ילדים (4,2)
קרחקפוא שאינו זקוק לספר (3)
גר בעיר מקראית כבושה ועומד בראש תנועת התלמוד (4)
לכאורה גם פה...הגדרה לא תקנית
אני נמנע מלהעיר ולבדוק הגדרות כאן אבל
פשוט זה קפץ לי וכדי שלא ימשיכו בדרך הזאת
רמז אחד חייב לרמוז על שבת קודש לא דרך
טריק
כאן 2 הרמזים הם טריקים
מקווה שזה מובן
נתתי פעם דוגמא להגדרה שלי לא תקנית :
אחריך ולפנים (3)
שקבלו אותה כחריגה בכלל אופי ההגדרה
שאני לא אפרט
אולי השיר מרים - של איינשטיין10- איינשטיין : '' נבון '' (4)
אולי השיר מרים - של איינשטיין
ומרים נבון - אני רואה שיש עמותה לעוורים ע"ש מרים נבון...
אולי סדר?6- יכול להיות שנשים אחרי האי (3)
אחרי האי - זה הרמז השני
אולי סדר?
סדר נשים במשניות
אי סדר
הינומהלחתונה ? כלומר יש כאן שאלה ! (6)
ברד ?1- שר במקום הרביעי מתוך עשר (3)
שר- מדובר בשם זמר בן 2 אותיות
במקום הרביעי - האות ד' מתוך האלף-ביתברד ?
שר - בר (שם זמר כמו הרמז)
במקום הרביעי - ? (לא מצליח להבין האם בר-ד זה במקום הרביעי)
מתוך עשר - מכת ברד
אגב, יכול להיות גם דבר
בעל חי שנמצא בים? או כלי שנמצא בים? או שבכלל לא מדובר על 'ים' כפשוטו?בים - זה הרמז השני
ברד ?
שר - בר (שם זמר כמו הרמז)
במקום הרביעי - ? (לא מצליח להבין האם בר-ד זה במקום הרביעי)
מתוך עשר - מכת ברד
בעל חי שנמצא בים? או כלי שנמצא בים? או שבכלל לא מדובר על 'ים' כפשוטו?
רותי10- איינשטיין : '' נבון '' (4)
סערות3- אוטוטו לא במצב ערנות בים (5)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים