אולי קשמיר?9- מחבל אחרי הצדיק לא מתמודד עם קשיים (5)
מגבת?אשתו של מקל הנקיון הידוע מצטיינת בספיגה (4)
זהזה!מגבת?
מגב בלש' נקבה...
רותי
השיר ''רותי''
רותי נבון.
סערות
0- ערות
אולי קשמיר?
מחבל- קשמיר חבל ארץ
אחרי הצדיק- ק'
לא מתמודד עם קשיים- שמיר (רה''מ)
אבל לא ידוע לי שהוא לא התמודד עם קשיים
אז כנראה זלז![]()
מתפנק9- מחבל אחרי הצדיק לא מתמודד עם קשיים (5)
מ חבל
מתפנק
מ חבל - מ חבל תפן (https://www.hamichlol.org.il/חבל_תפן)
אחרי הצדיק - האות 'ק' (מוש @שרלוט )
לא מתמודד עם קשיים - מתפנק
אני לא מכירה אף אחד מהשירים שלו.....לא מכיר ואני חושב שאני מכיר את כל השירים שלו
השיר המדובר הוא אחד הכי מוכרים שהוא שר
זלז
ספנים3- אוטוטו לא במצב ערנות בים (5)
בים - זה הרמז השני
פיסול = טכניקה אמנותיתמכפלה ומפתח בטכניקה אומנותית (5)
אולימקום חשוב שאינו נראה לעין ביבשת הגדולה בעולם (5,5)
אז אולי המזרח הרחוק...אולי
המזרח התכון
מקום חשוב = המזרח
אינו נראה לעין - תכון (בריח התכון במשכן לא היה נראה ...
וגם עם ה'אינו נראה לעין'אז אולי המזרח הרחוק...
יותר מסתדר עם אסיה
ספנים
אוטוטו = סף
נים - לא במצב ערות
בים יש ספנים מובילי ספינות...
בטוח שזה זה!!!
אני לא מכירה אף אחד מהשירים שלו.....
חיפשתי ואני ב"נטפרי" אז הרוב היה חסום
ומצאתי את הרשימה הזו: 364 שירים....
במספר 95 אמנם מופיע השיר "רותי"
ובמספר 137 מופיע השיר "מרים"
אז זה כן זה!!!
זהזה!אז אולי המזרח הרחוק...
יותר מסתדר עם אסיה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים