פרש286. הרוכב נטש וגם הבהיר את הדבר (3)
בחור295. במקום נידח מצוי עלם (4)
בדיל284. מתכת במבצע (4)
יעלה291. המאפיה עם הקרניים (4)
זלזיעלה
אז כנראה מאפיית "הצבי"זלז
אבל בהחלט גם עונה להגדרה...
מבראשית292. לראשונה מהסוף בזמן הקרוב (7)
מאורסים290. מקור לאור וזכרון נייד כבר לא רווקים (7)
חכמולוג289. ערמומי משכיל עם מידה (7)
קלמנטינה294. חבר מחורז לזלמן ואיבה במשפחת הדרים (8)
כוסמין293. סוג של אמצעי לשתיה זה דגן הפוך (6)
שניה287. אחרי הראשונה יש חלק קטן בזמן (4)
חחחחחחחחחחח.
העליתי כאן פעם מקבץ ולא זכרתי מה הפתרון של שתי שאלות
ניסיתי לפתור בעצמי ולא הצלחתי (חידות שאני חיברתי, כן?)
רק אחרי שפתרו נזכרתי שזהזה
לא יודעת מה הייתי עושה לו הייתי אמורה לתת רמזים...
עומד בפרץ288. לא נכנע! מתייצב ביו"ר העבודה! (4,4)
גומה285. מחכה לשתיל ובולטת בחיוך (4)
גוגל עצמו פתוח, הרבה ערכים בויקיפדיה סגורים בהרבה סינונים,זאת בעיה
אני לא רואה דרך איך לפתור תשבצים בלי גוגל
ומילון
כשהייתי ילד בבית ספר יסודי לא היו מחשבים
והייתי יושב לפתור תשבץ עם
מילון פלוס אטלס פלוס לקסיקון פלוס גלובוס
אין אפשרות לבקש מהספק שיפתח לכם את גוגל ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים