לא ידוע לי שיש פ' סופית מודגשתתשימו דגש בפ' סופית והכל יסתדר
לא למדת דקדוק בבית ספר?או שזה נכתב בציניות
של ייקעס (אולי כדאי (ל))
נכונים!שופר
נתקע בראש השנה
ציקלוף
אצל האינדיאני לא קשה ו...- צי קל ו ף ( קל במילה ציף- מנהיג אינדיאני +ו)
חסרה לו עין - ציקלוף (יצור בעל עין אחת בלבד)
6- לא שייך למקבלי משכורת ברציפות (5)
שלילי
לא - שלילי
שייך למקבלי משכורת ברציפות - מס הכנסה שלילי
יש לי תשובה עם 4 אותיות6- לא שייך למקבלי משכורת ברציפות (5)
כנ"ליש לי תשובה עם 4 אותיות
תלוש
לא שייך- תלוש
למקבלי משכורת ברציפות- תלוש משכורת.
צריך להיות 5 אותיות
יש לי תשובה עם 4 אותיות
תלוש
לא שייך- תלוש
למקבלי משכורת ברציפות- תלוש משכורת.
6- לא שייך למקבלי משכורת ברציפות (5)
בלעדי
לא שייך - בלעדי
לא - בל
שייך למקבלי משכורת ברציפות - עד י' - עד העשירי
שכירים = מקבלי משכורת
פחות האותיות "ש,י,י,כ" ("לא שייך)
נשאר ר ום'
לא מצליחה לסיים את זה עם הרציפות...
האם אני בכלל בכיוון הנכון?
בעל לשון?4- תופס מהר פה ! (4,3)
בעל לשון?
תופס מהר - בעל לשון
פה - בעל לשון
שפה שניה?4- תופס מהר פה ! (4,3)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים