בלו2- בשפה זרה הצבע של מה שצריך לשלם (3)
גמר אמר6- קיבל החלטה - זה ספר עצוב ! (3,3)
חילבה
תאכל חילבה
אמיצה? להפך- חיל בה.
(היה כאן בעבר משהו דומה)
בלו
בשפה זרה הצבע - בלו זה כחול באנגלית
מה שצריך לשלם - יש מס בשם בלו
@עוקר הרים פתרזהזהוגם ההסבר
אני חושב שאכן העלתי בעבר משהו בסגנון
7- פוחדת להוסיף את זה לאוכל (5)
חיל בה?
כספי10- מתי זה בן ? בלי סוף ! (4)(יכ)
כספי
מתי כספי- מלחין, מעבד, מתזמר, מפיק וכל מה שויקי כותב עליו
בן בלי סוף- בן כספית בלי הסוף של המילה כספית= כספי.
מה?
משא ומתן5- התעסקות בחזון שלו עם מי שהן איבדו (4,3)
טוב, אז התשובה היא:פרה במושב בדובאי למשל (5)
מה?
משא ומתן
התעסקות- משא ומתן
בחזון שלו- משאו. עם מי שהן איבדו- מתן (המת שלהן, האבדה שלהן)
הייטוב, אז התשובה היא:
מוחמד
פרה- מו
במושב- חמד
בדובאי למשל- מוחמד.
הגדרה נורמלית? בטח חיפשתם איזה אטרקציות יש בדובאי למשל ולא חלמתם דווקא על מוחמד.
איך ההגדרה הזו?היי
הערונת ברשותך:
לא נכון להגדיר מו כפרה
קול פרה כן
נשמע ברפת גם כן
פרה :'' '' גם טוב
אבל מו זה לא פרה
שבוע טוב
בלי קשר לפתרון אני אישית לא אוהב הגדרותאיך ההגדרה הזו?
נשמע ברפת משמיע ברפת ורואה בלי נימוסים (5)
תודה על ההערההיי
הערונת ברשותך:
לא נכון להגדיר מו כפרה
קול פרה כן
נשמע ברפת גם כן
פרה :'' '' גם טוב
אבל מו זה לא פרה
שבוע טוב
תודה על ההערה
ככה לומדים
שאלה: אם אני רוצה להגדיר כבש, האם אני יכולה להשתמש במילה 'מה' בתור הגדרה למונח צאן?
כמו: מה הוא לכד? (3)
תשובה: כבש
מה- הקול שמשמיע הכבש
לכד- כבש.
זה זה.אני מניח שהפתרון הוא מו פר ע
לא ידעתיאבל אם כן אז רואה זה לא ע'
רואה זה עין
זה זה.
לא ידעתי
כי ראיתי ברוב ההגדרות שהמילה קוף זה האות ק
חשבתי שגם בפתרון זה תקין.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים