ימות המשיח
מאחלים לקץ המדבר - ימות המשיח
ומאמינים שיגיעו - ימות המשיח
מסעדה
בבית המשפט יגבה תשלום - מס עֵדָה
שם נמצא אוכל - מסעדה
נשא עיניו - קיווה4- הרים פרי בתקוה (5,3)(ש)
דובונים9- טון של מכרסמים טורפים (7)
א - טונה7- איפה יש משהו לאכול ? באירופה ! (5)
זחוח2- אומרים שקבלו קרוב גאה (4)
איספניולית ??8- כשאני שומע אותו זה גורם לי להגיע מדרום אמריקה (10)
דובונים
דו- בונים (דו- טון. בונים- בונה- מכרסם)
טורפים- דובונים.
נהנתנים5- בדרך חזרה מנסים לברר את זהותו של זה שאישר לאלה שמרבים לבלות (7)
א - טונה
אתונה (בירת יון)
אם זה זה לא היה צריך להיות כתוב (ש)
נהנתנים
ובחזור - קריאה הפוכה
מי נתנה
איספניולית ??
קולומביאני8- כשאני שומע אותו זה גורם לי להגיע מדרום אמריקה (10)
סיחון3- כולם פורחים בעיר העתיקה (5)
סיחון
כולם פורחים- 0 יחון (אף אחד לא ינבול)
בעיר העתיקה- סיחון.
רגע, יש כזו מילה בעברית: שחון נכון? האם המילה יחון זה מראה על פועל של שחון?
לא בטוחה![]()
לפי הספר1- לשם מגיע האוכל העודף שלי כמו שמקובל (4,3)
לפי הספר
לשם מגיע האוכל העודף שלי - לפי הספר
כמו שמקובל - לפי הספר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים