נשנוש
חטף - נש
משורר - נוש
משהו לאכול - נשנוש
ערער2- שני חברים חזרו מהעץ (4)
כפות7- מה אסור להשתמש באוכל ? (4)
רק הסבירו לי הירוקה למה הכוונה ב(מ).3- תשלום כזה אפשר לקבל באוקטובר (5)(מ)
נראה לי שהכוונה שהמילה מתחילה ב-מ'.רק הסבירו לי הירוקה למה הכוונה ב(מ).
תודה...
בטוחה? חשבתי בכיוון של כתיב מלא/חסר, שמיעה/ראייה..נראה לי שהכוונה שהמילה מתחילה ב-מ'.
מצאתי את זה...הערה : הסימון (מ) מציין שמדובר בכתיב מלא
טוב לדעת.מצאתי את זה...
רק הסבירו לי הירוקה למה הכוונה ב(מ).
תודה...
אגוז קשה?10- איזה מאכל מתאר את מה שקרה לזאבי ? (3,4)
אגוז קשה?
איזה מאכל- אגוז
שקרה- קשה (קרת רוח- קשה)
זאבי- כינוי לאדם נוקשה וקשוח, אגוז קשה.
נראה לי שהכוונה שהמילה מתחילה ב-מ'.
בטוחה? חשבתי בכיוון של כתיב מלא/חסר, שמיעה/ראייה..
חודשי3- תשלום כזה אפשר לקבל באוקטובר (5)(מ)
לא נראה לי שזה זה.3- תשלום כזה אפשר לקבל באוקטובר (5)(מ)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים