שם של חרק?
איזה טריק?
ואנחנו שואלים רמזים.אה... רגעעע
זאת לא ההגדרה שלי ??
חשבתי שאני זה ששואל את השאלות![]()
![]()
![]()
![]()
ואנחנו שואלים רמזים.
שם של חרק?
איזה טריק?
צרצרנים?4- בקול גדול וצורם הודיעו שאין זה חרק ! (7)
רמז נוסף לגבי החרק?4- בקול גדול וצורם הודיעו שאין זה חרק ! (7)
צרצרנים?
צרצרנים- משמיעים רעש גדול** נא לרשום הסברים לפתרונות
פתרונות ללא הסברים יחכו לאישור עד שיגיע הסבר
**
רמז נוסף לגבי החרק?
צרחולית
צרחו- לית
בקול גדול וצורם הודיעו- צרחו
אין- לית
זה חרק- צרחולית.
מישהו ידע שיש חיה כזאת?
צרחולית
צרחו- לית
בקול גדול וצורם הודיעו- צרחו
אין- לית
זה חרק- צרחולית.
מישהו ידע שיש חיה כזאת?
פעם ראשונה שאני שומעת על החיה הזו.זלז
סתתתםםםםםם![]()
![]()
![]()
![]()
זהזהוגם ההסבר
מה ? לא מכירים את הצרחולית ?
זה סוג של צרעה
פעם ראשונה שאני שומעת על החיה הזו.
צרעה אני מכירהבאמת ?
גם אחרים כאן לא מכירים ?
לא רק שלא מכירים.באמת ?
גם אחרים כאן לא מכירים ?
לא רק שלא מכירים.
ולא רק שעלו על ה'לית' וחיפשו מה מסתיים ב'לית' חוץ מ'גחלילית'.
עברו על רשימות חרקים בויקיפדיה.
ולא מצאו את הצרחולית. לא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים