עוד חידות.עוד ? או שפוחדים להעקץ ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
צילם לכבוד האשכול פה?הנה תמונה של צרחולית שצילם חבר שלי
עוד חידות.
צילם לכבוד האשכול פה?![]()
דבר ידוע הוא, שאחת הדרכים (הטובות) להעשרת ידע ואוצר מילים היא פתרון תשבצים.צרעה אני מכירה
אבל צרחולית- מעולם לא שמעתי על זה
אני מחכימה פה המון בזכותך![]()
כנראה מעולם לא נתקלת בה פנים מול פניםפעם ראשונה שאני שומעת על החיה הזו.
מעולם גם לא נתקלתי בחנין זועבי פנים מול פניםכנראה מעולם לא נתקלת בה פנים מול פנים
מעולם גם לא נתקלתי בחנין זועבי פנים מול פנים
ואני יודעת שיש חיה כזו...
פעם השווצתי לחברותי מהפורום שאני מכירה כמעט את כל סוגי הכלבים בעולם
ממש אליפות
ואז אני מגיעה לאשכול הזה וממש מרגישה אפס, ג'וק, חרק
אפילו מה זה חרצולית אני לא יודעת
איזה חור בהשכלה![]()
ב''ה חמישה צרחו-לי מתוקים מדבשלא מצליח להבין למה אצלכם בבית
לא מגדלים
צרחוליות![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
זהזהיבחוש
אבל לענ"ד יש להגיד יבחש.
אבל גם יערבב זה יבחש ולא יבחושזהזה
עריכה: בדקתי ואת צודקת. יבחש ולא יבחוש![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים