מפרשים6- עושה רוח לכלי השייט עבור התלמידים (6)
חסידים7- אפשר למצוא שם שוטים עם צליל בפנים ברדיו (6)
מפרשים
עושה רוח לכלי שיט- מפרשים
עבור התלמידים- מפרשים (מסבירים)
חסידים
אפשר למצוא שם שוטים- חסידים (חסיד שוטה)
ברדיו- חדים
עם צליל בפנים- הצליל סי בתוך חדים = ח סי דים
פנימיה.6- עושה רוח לכלי השייט עבור התלמידים (6)
פנימיה.
עושה רוח-פן. לכלי השייט-ימיה
עבור התלמידים - פנימיה.
כמעט מסתדר לי עם פטנט10- תחבולה במצב לא מוכרע ולא יציב (4)
ברדוגו7- אפשר למצוא שם שוטים עם צליל בפנים ברדיו (6)
נָט [תנ]כמעט מסתדר לי עם פטנט
מצב לא מוכרע-פט (בשחמט). עם ה'נט' נתקעתי.
כמעט מסתדר לי עם פטנט
מצב לא מוכרע-פט (בשחמט). עם ה'נט' נתקעתי.
ברדוגו
שוטים מוצאים בבר. צליל - דו. בפנים - גו.
ברדוגו- (ויקיפדיה)יעקב ברדוגו הוא איש עסקים, פרשן פוליטי ומנחה אקטואליה בתחנת הרדיו גלי צה"ל.
שוט זה כינוי לכמות משקה חריף.נשאר הסבר איזה שוטים אפשר למצוא בבר ?
חושבני שהאשכול הגיע לגיל ולמעמד שכבר מתאים לעשות בו פינה של מאחורי הקלעים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים