אתי לא מסתבכיםלמעוניינים, זה נשאר. (בתקווה שלא אסתבך איתך שוב @גילת ורנן)
אולי בושם?למעוניינים, זה נשאר. (בתקווה שלא אסתבך איתך שוב @גילת ורנן)
שמפונוזל בכל מיני מקומות (4) (ש)
נכון.שמפו
שם פה
סתם לסקרנות, זה בן של מאיר ברכפלד היזם של שכונת ברכפלד? גיס של וסרטיל?הנל היה חברותא שלי![]()
סתם לסקרנות, זה בן של מאיר ברכפלד היזם של שכונת ברכפלד? גיס של וסרטיל?
לא. מאיר זה האבא ז"ל. נפטר לפני 20 שנהלא יודע איך קראו לאבא של דוד ברכפלד
האבא היה יהלומן גדול בבלגיה ונפטר לפני שנים
קריית ברכפלד זה על שמו
לדוד יש אח בשם פיליפ ואחות ששכחתי את שמה
עד כמה שאני יודע הבעל של האחות ופיליפ הם אלו שהקימו את קריית ברכפלד
דוד עצמו תלמיד חכם שיושב ולומד וגם מלמד
דוד היום בן 61 לערך
פיליפ צעיר ממנו בשנתיים שלוש אז תראה איך זה מסתדר לך עם
השמות יתכן וקוראים לפיליפ מאיר ?
הגיס, הבעל של האחות גדול יותר בסביבות גיל 65
אני זוכר שהיה אז ,כשהם התחתנו ,ג'ינג'י
מאז זה בטח הפך לבלונדיני![]()
עולם קטן5. כאשר שני אנשים מגלים שיש קשר ביניהם: "יקום" (4, 3)
פושטק2. פרחח עם קטשופ מאחורה (5)
תרי-פס4. שני - הוא חרק (5) (ל)
זהזהתרי-פס
לא. מאיר זה האבא ז"ל. נפטר לפני 20 שנה
והבעל של האחות הוא שלום וסרטייל יו"ר "ציפחה"
החברה שבנתה את שכונת ברכפלד.
פשוט אני מכיר את דוד מישיבת מיר.
קטעים.עולם קטן.
פעמון1. פונה ומצלצל (5)
זהזהפעמון
האות פה עם ון = פ-עמ-ון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים