כאן זה בסדר, כי המילה רזה היא הטריק - ז' ב-רהרזה מפוספסת
כן, הבנתיכאן זה בסדר, כי המילה רזה היא הטריק - ז' ב-רה
אבל אם הוא היה כותב למשל "צרה ומפוספסת", זה כבר הטעיה כפולה, ולכן לא תקין.
אני מבין שהכוונה חבלן - לחן ח' בלן
א"כ נדמה לי שזה לא תקין, אולי כן?
יותר נראה לי - לחן מפוצץ (4)
פור-מולההכלל הוא שהמזל נגדה (7)
נכוןפור-מולה
1- קנו גם אוכל לצורך החומריות (4,3
6- יש גם שם מושל עבר בתנועה (5)
בהצלחה![]()
אריאל6- יש גם שם מושל עבר בתנועה (5)
אריאל
יש גם שם מושל עבר - אריאל שרון
בתנועה - תנועת נוער אריאל
נכון
יש באמתחתי חידות נוספות אבל עדיף שתתמקדו בחידות האלו-
מוקדם מידי לרמז?זה לא מה שהתכוונתי![]()
משפחה6- יש גם שם, מושל עבר בתנועה (5)
משפחה
יש גם שם - שם משפחה
מושל - פחה
עבר - מש
תנועה - תנועת המשפחה
נחכה שהכל יפתראת יכולה להעלות בכיף הגדרות שלך
במקביל,
יש זמן לפתור את שלי עד הלילה
ככה שבמקביל אפשר גם לפתור אחרות![]()
סיר הבשר1- קנו גם אוכל לצורך החומריות (4,3)
אפשר מאחורי הקלעים?סיר הבשר
סירה בשר
קנו - סירה
גם אוכל - בשר
לצורך החומריות - סיר הבשר
האמת שאני גם בדיוק הייתי בעניין של הסירה (הלכתי מהר לראות אם ניתן לרשום קנו ולא קאנו)אפשר מאחורי הקלעים?
איך פותרים כזו חידה קשה?
מההתחלה ראיתי שקנו זה סירה, ולא יצא לי מזה כלום.אפשר מאחורי הקלעים?
איך פותרים כזו חידה קשה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים