חצי תשובה כנראה זה רש
מי שפירש רש"י בלי סוף ומי שאין לו זה רש,
רשעה? יש כזו מילה כלומר הרשעה ל-שפוט רש ע"ה
רשעה זה כאילו הרשעה?רשעה? יש כזו מילה כלומר הרשעה ל-שפוט רש ע"ה
יכולה ל שפוט- רשעה4- יכולה לשפוט בעניין סופו של מי שפירש ונשאר בלי סוף (4)
רשמת
יכולה לשפוט- רשמת בבית משפטרשם פירוש: מילים נרדפות, ביטויים ועוד | מילון אבניאון
פירוש המילה רשם: מילים נרדפות לרשם, חרוזים למילה רשם, מקור השם רשם ועוד, בעריכת המילונאי איתן אבניאון.www.milononline.net
סופו של מי שאין לו- רש מת.
תשאירו לי משהו בבקשהעוד מעט ....
לא הייתי כאן מהבוקר
והייתי בטוחה שכבר העלית מקבץ חדש ולא נשאר לי כלום![]()
כח סוס- בשביל למדוד את הספק צריך את עוצמת הבהמה (3,2)
ערמות1- מי שגרם לסופו לא ישן כדי לסדר את התבואה בשטח (5)
סוסוןבעל חיים שעדיין לא גדל מקבל פעמיים עשר ונכשל אחד (5)
על הסוס = פרש7- מצליח יפה ולכן פרש ! (4,2)
מוטיבציה10- כדי לעודד לעשיית פעולה אני ביובש ! (8)
ראשו בעננים6- הדבר העיקרי שלו נמצא אצל נשיאים ? הוא לא מציאותי ! (6,4)
ערמות
גרם לסופו - מות
לא ישן - ער
סדר את התבואה בשטח - ערמות
על הסוס = פרש
עלה סו"ס - עלה סוף סוף - הצליח!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים