נכוןאנקול
אן קול
זה זהפרויקטור
פר-ויק-טור
זה לא זה!!נחמן שי
מושב נחם- נשי (מל' נש- אכילה בין ארוחות)
שניהם נכונים!!!זורמים
זו רמי''ם
היולי
היו לי
ליד בית שמש ואכילה בין הארוחות - "מגן ישראל" (4, 2) (ל)
נחמן שי
מושב נחם- נשי (מל' נש- אכילה בין ארוחות)
התכוונה נחמן אש כנראהזה לא זה!!![]()
2. כיסוי בשבילי - להפך! - לשד!! (5)
7. עיר ניצחון לבישול כבקשתך (5)
10. מאות רבות נישאות (5)
רמזים:מקבץ קל - למתחילים:
2. כיסוי בשבילי - להפך! - לשד!! (5)
7. עיר ניצחון לבישול כבקשתך (5)
10. מאות רבות נישאות (5)
לימפה2. כיסוי בשבילי - להפך! - לשד!! (5)
כיסוי בשבילי - להפך! - מערכת בגוף-למשל. (5)
וילנא?7. עיר ניצחון לבישול כבקשתך (5)
שם של עיר ידועה
קטסטרופהזו ממש צרה צרורה שהבודק נמצא בתוך הקופה (8)
זהזהקטסטרופה
בודק - טסטר, בתוך קופה - ק-טסטר-ופה
נכון מאוד!!לימפה
לי- מפה (ההפך- קודם כיסוי- מפה ואח''כ בשבילי- לי)
וילנא?
וי- לנא
התשובה שלי מתאימה ל (ש)10. מאות רבות נישאות (5)
איך ל- נא זה מתקשר לבישול כבקשתך?נכון מאוד!!![]()
איזה התרגשות!!!אם תהיו ילדים טובים מקבץ בסביבות 21:00 אי''ה![]()
10. מאות רבות נישאות (5)
אולי יותר מדוייק, מאות רבות נישאים
סמבה10- לקחה תרופה בשביל לרקוד ? (4)
שבלונה?4- זה דבר שבשגרה שאומר לנשים לא לעמוד אצל הצדיקים ? להפך ! (6)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים