חידות הגיון חיה בהגיון :)

• הוסף לסימניות
היי :)
לאלה שבבידוד או שסגורים בבית
ורוצים קצת תעסוקה למח ולנפש

הוראות כיצד לפתור הגדרות הגיון
שחברתי לפני שנים -לעזרת הפותרים
מעלה כאן:
624787-90ceda050685f7a9a510bf18d94340d5.jpg

624789-65e49e2a94b033c17867cf2a521d1553.jpg

624791-c0ff9de0f4460ce3302a0970cc1bd253.jpg

בהצלחה !

מוטי, מסכים להגהה שלי בהודעה שלך?

בהחלט
פשוט את השמות האחרים אני מכיר מתקופה
קודמת שפתחתי אשכול בנושא לפני מספר שנים
ואני מכיר את צורת המחשבה שלהן :)

כיוון שמחר אין מקבץ שלי בגלל שימי שישי מאוד קצרים אז מתארגנים לשבת כבר ביום חמישי
אז אעלה מקבץ עוד מעט

מקבץ כללי
** נא לרשום הסברים לפתרונות
פתרונות ללא הסברים יחכו לאישור עד שיגיע הסבר

**
1- פנס באכסניה (6,3)
2- כמו מי שעולה על אבל שלא יכול להרוג ! (3,4)
3- תגרמי אולי למות בבית שבמקום יישוב (5,4)
4- קצת שומן גם לתינוק (3,3)
5- מאיפה ? מיפה ! (5)
6- כמה אפשר לאכול ה' ? (3,3)
7- בע''ח פוצחים בשיר גם בתיאטרון (7)
8- מתכת ל - ט' (5)
9- לא נחליף את זה שבתזמורת (3,4)
10- שטח של דלת (4,3)
בהצלחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה