אולי טוב9- שם עין כל יום ! (3)
www.prog.co.il
קוף תפוס? בלי ספק!! (4,3)אני חושבת שמגיע לו!!!!
אולי טוב
מילה משותפת
שם טוב
טוב עין
כל טוב
יום טוב
לכל חברי האשכול-
טיפת הכרת הטוב
אני חושבת שמגיע לו!!!!
![]()
מודעה - פרוגיסטים יקרים>>> כנסו לכאן>> וואו, מחלקים לכם מארזי מתנה מפנקים בחינם!
שם משתמש: פילפילון למי לדעתי מגיע ערכה יוקרתית ומפנקת לחנוכה? אני רוצה לפנק במתנה את ההורים שלי שיש להם השבוע יום נישואין זוג מבוגרים שמאוד מאוד נשמרים ומתגעגעים מאוד לנכדים בואו תלייקו כולם כי אין כמו ההורים שךלי בעולם איזו ערכה? מארז להודות ולהלל לחנוכהwww.prog.co.il
תלייקו בקישור ש @גילת ורנן צרפה למעלה...
כלל נקוט בידינו
---תלייקו בקישור ש @גילת ורנן צרפה למעלה...
ביומן שלי רשום שיש ממלאי מקוםהערב לא יהיה מקבץ שלי
מוזמנים כמובן להעלות משלכם
![]()
המילה 'בוטנים', כשמערבבים את סדר אותיותי' ('מבולבלים') ומחסירים ('בלי') את האות ו' ('שש'), מתקבל מה שנוהגים להוסיף 'לסלט' -2. בוטנים מבולבלים בלי שש - לסלט. (5)
קלבסה ('הס בלק' בחלוף אותיות; הירק הוא כתום, ומקובל להוסיפו למרק).4. הס בלק כתום למרק (5)
מלפפון1. עץ השזיף לפני נוף חוזר ירוק. (6)
ע גב ניה6. מקוה מים קטן בעניה מהסולנים (6)
פלפל8. פעמיים 9 שלושים במגוון צבעים (4) (מקווה שזו הגדרה נכונה)
נכון מאודפלפל
9=פ
שלושים-ל
פעמיים- פלפל.
המילה 'בוטנים', כשמערבבים את סדר אותיותי' ('מבולבלים') ומחסירים ('בלי') את האות ו' ('שש'), מתקבל מה שנוהגים להוסיף 'לסלט' -
נבטים.
קלבסה ('הס בלק' בחלוף אותיות; הירק הוא כתום, ומקובל להוסיפו למרק).
הכל נכון!!!מלפפון
עץ הזיף-פלם
חוזר- מלפ
נוף חוזר- פון
ירוק- מלפפון.
ע גב ניה
פלפל
9=פ
שלושים-ל
פעמיים- פלפל.
אני חושבת שכןנכון מאוד
מה דעתך על ההגדרה, האם היא תקינה???
קולורבי10. צבע בתוכי לפת הכרוב (7) (ל)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //